Taittinger Champagne NOCTURNE ROSÉ Sec City Nights Edition 12,5% Vol. 0,75l | Køb vin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Taittinger Champagne NOCTURNE ROSÉ Sec City Nights Edition 12,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Fejr med stil med vores Taittinger Champagne Nocturne Rosé Sec City Nights Edition! Denne luksuriøse, boblende drink er en festival af smagsoplevelser, der vil tage dine smagsløg med på en tur. Hver slurk afslører en skøn blanding af modne bær og et strejf af brioche, som skaber en harmonisk balance, der simpelthen er uimodståelig. Dette er mere end bare en champagne, det er en oplevelse. Den er perfekt til byaftener og er en skål for det gode liv. Husk, at livet er for kort til almindelige drinks, så hvorfor ikke opgradere til Taittinger?

72,89 €

72,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med smagen af elegance med Taittinger Champagne Nocturne Rosé Sec City Nights Edition. Denne førsteklasses champagne er mere end bare en drik, det er en fest i en flaske. Fremstillet i det berømte Taittinger-hus i hjertet af Reims, Frankrig, er denne champagne et udtryk for dygtighed og raffinement, hvilket gør den til en favorit blandt kendere.

Nocturne Rosé Sec City Nights Edition er en unik blanding, der kombinerer livligheden i frugtagtige aromaer med den subtile modenhed, der følger med lagringsprocessen. Denne champagne er en harmonisk blanding af Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier, hvilket giver den en rig og robust smagsprofil.

I munden er Nocturne Rosé Sec City Nights Edition fløjlsagtig og blød med noter af moden frugt og honning. Disse noter bliver hængende og skaber en lang og tilfredsstillende finish, der får dig til at længes efter mere. Farven er en fængslende lyserød med en delikat brus, der bidrager til dens charme.

City Nights Edition er en hyldest til det pulserende natteliv i verdens mest ikoniske byer. Flaskedesignet afspejler dette tema med et elegant, urbant look, der gør den til et stilfuldt midtpunkt til enhver lejlighed. Så uanset om du fejrer en særlig lejlighed, er vært for et middagsselskab eller bare nyder en stille aften derhjemme, vil Taittinger Champagne Nocturne Rosé Sec City Nights Edition helt sikkert løfte øjeblikket.

I en verden, hvor kvalitet betyder noget, garanterer Taittinger en champagne, der ikke kun er lækker, men også mindeværdig. Giv dig selv den luksuriøse Taittinger-oplevelse, og lad Nocturne Rosé Sec City Nights Edition transportere dig til en verden af udsøgt smag. Skål for det gode liv med Taittinger!
Produktinformation
Taittinger
Ny
chat Anmeldelser (0)