Ruinart Champagne Rosé Brut 12,5% Vol. 0,75l | Køb vin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ruinart Champagne Rosé Brut 12,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Forkæl dine sanser med den udsøgte Ruinart Champagne Rosé Brut. Denne førsteklasses champagne har en fin balance mellem frugtagtige aromaer og fløjlsbløde bobler, der lover en luksuriøs oplevelse for hver slurk. Perfekt til at skåle for særlige øjeblikke eller nyde på en stille aften - denne Rosé Brut er et must for enhver vinkender. Gør dig klar til at løfte din champagneoplevelse med Ruinarts rige arv og ekspertise inden for vinfremstilling. Husk, at intet siger fest som en flaske Ruinart Champagne Rosé Brut.

105,69 €

105,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med den luksuriøse smag af Ruinart Champagne Rosé Brut, en delikatesse, der omdefinerer raffinement. Denne udsøgte champagne er med sin strålende lyserøde farve og delikate bobler en fest for øjnene og ganen.

Ruinart Champagne Rosé Brut er fremstillet i hjertet af Frankrig og har en unik blanding af Chardonnay- og Pinot Noir-druer. Resultatet er en lækker symfoni af frugtige og blomsteragtige noter med antydninger af granatæble, kirsebær og skovjordbær. Med komplekse undertoner af krydderier og frisk mynte er hver slurk en spændende opdagelse.

I næsen bliver du mødt af dejlige aromaer af tropiske frugter og rosenblade, mens ganen mødes af en harmonisk balance mellem friskhed og fløjlsagtig tekstur. Eftersmagen er lang og tilfredsstillende, så du længes efter den næste slurk.

Uanset om du skal fejre en særlig lejlighed eller bare forkæle dig selv efter en lang dag, er Ruinart Champagne Rosé Brut den perfekte ledsager. Nyd den alene, eller sæt den sammen med dine yndlingsretter - dens alsidige karakter supplerer en række forskellige smage, fra fisk og skaldyr til dekadente desserter.

Ruinart Champagne Rosé Brut er mere end bare en drink - det er en oplevelse. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv i en verden af fransk elegance og raffinement. Skål for de finere ting i livet med Ruinart Champagne Rosé Brut.
Produktinformation
Ruinart
Ny
chat Anmeldelser (0)