Perrier-Jouët Champagne Blason Rosé Brut 12% Vol. 0,75l | Køb vin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Perrier-Jouët Champagne Blason Rosé Brut 12% Vol. 0,75l

1.40 kg
Forkæl dig selv med den udsøgte smag af Perrier-Jouët Champagne Blason Rosé Brut. Denne førsteklasses champagne har en levende, frugtagtig aroma med subtile antydninger af granatæble og blodappelsin, hvilket gør den perfekt til særlige lejligheder eller afslappede skåle. Dens delikate bobler og bløde, lyserøde nuance tilføjer et strejf af elegance til enhver begivenhed. Nyd den bløde, fyldige smag, der adskiller Perrier-Jouët fra mængden. Denne champagne er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Oplev luksusen ved Perrier-Jouët Champagne Blason Rosé Brut i dag. Hæv dit glas til de finere ting i livet!

73,49 €

73,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev luksusen ved at nippe til et glas Perrier-Jouët Champagne Blason Rosé Brut. Denne elegante champagne er verdenskendt for sin livlige, frugtagtige smag og karakteristiske, aromatiske bouquet. Det er det perfekte valg til at løfte enhver fest eller særlig lejlighed.

Perrier-Jouët Blason Rosé Brut er fremstillet i hjertet af Champagne-regionen i Frankrig og er et vidnesbyrd om over to århundreders ekspertise inden for vinfremstilling. Denne champagne er en herlig blanding af Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier, hvilket resulterer i en rig, kompleks smag, der helt sikkert vil imponere.

Når du hælder den op, bliver du mødt af en fængslende, laksefarvet nuance, som er lige så dejlig at se på, som den er at nippe til. Brug et øjeblik på at nyde aromaen - en velduftende blanding af røde og sorte frugter med subtile noter af rose og granatæble.

På tungen er denne champagne en skønhed - forvent en eksplosion af jordbær-, hindbær- og brombærsmag, understøttet af et subtilt strejf af krydderi. Eftersmagen er lang, blød og tilfredsstillende, så man længes efter endnu en slurk.

Perrier-Jouët Blason Rosé Brut er ikke bare en drik, det er en oplevelse. Uanset om du fejrer en milepæl, er vært for et middagsselskab eller bare vil forkæle dig selv, er denne champagne det perfekte valg. Den passer smukt til mange forskellige retter, fra fisk og skaldyr til lette desserter, hvilket gør den til en alsidig tilføjelse til ethvert måltid.

Værsgo, forkæl dig selv med den udsøgte smag af Perrier-Jouët Champagne Blason Rosé Brut. Skål for uforglemmelige øjeblikke og glæden ved livets små luksusting. Skål!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)