Nicolas Feuillatte Champagne Sélection Brut 12% Vol. 0,75l | Køb vin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nicolas Feuillatte Champagne Sélection Brut 12% Vol. 0,75l

1.40 kg
Skål for de gode tider med den sprøde og elegante Nicolas Feuillatte Champagne Sélection Brut. Denne førsteklasses boblevin har en frugtagtig aroma og en delikat, forfriskende smag, der danser på ganen. Perfekt til særlige lejligheder eller bare fordi, det er en champagne, der virkelig fejrer glæden ved at leve. Åbn proppen, skænk et glas, og fordyb dig i en oplevelse af luksus og raffinement. Husk, at livet er for kort til mindre end det bedste - og det er netop, hvad Nicolas Feuillatte Champagne Sélection Brut tilbyder!

44,09 €

44,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Ønsker du at tilføje lidt gnist til din særlige lejlighed? Så skal du ikke lede længere end til Nicolas Feuillatte Champagne Sélection Brut. Denne udsøgte franske champagne er en fin blanding af elegance, raffinement og uovertruffen kvalitet.

Nicolas Feuillatte Champagne Sélection Brut er indbegrebet af luksus, fremstillet af de fineste druer i den berømte Champagne-region i Frankrig. Dens elegante gyldne farve og delikate bobler vil straks føre dig til vinmarkerne i Epernay, hvor denne champagne i verdensklasse fremstilles.

Hver slurk af denne champagne afslører en spændende symfoni af smagsnuancer. Forvent en delikat balance mellem sprødt æble, frisk pære og subtile hints af citrus. Eftersmagen er lang og tilfredsstillende med et strejf af brioche, der smukt afrunder ganen.

Denne champagne er ikke bare en drink; det er en oplevelse. Den er perfekt til at skåle i nytårsaften, fejre milepæle eller bare nyde en romantisk middag med den, du elsker. Det er også en betænksom gave til vinkenderen i dit liv.

Nicolas Feuillatte Champagne Sélection Brut er i sandhed et vidnesbyrd om fransk vinfremstillingskunst. Det er en fest i en flaske, der venter på at blive åbnet. Så hvorfor vente? Læg en flaske (eller to) i kurven i dag, og lad fejringen begynde!

Husk, at de bedste øjeblikke i livet ofte er dem, vi skåler for med et glas champagne. Og hvilken bedre champagne at skåle med end Nicolas Feuillatte Champagne Sélection Brut?
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)