G.H. Mumm Champagne GRAND CORDON Brut 12,5% Vol. 0,75l | Køb vin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

G.H. Mumm Champagne GRAND CORDON Brut 12,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Oplev den luksuriøse smag af G.H. Mumm Champagne Grand Cordon Brut. Denne boblende nydelse danser på din gane og byder på en rig blanding af frisk frugt og honningagtige blomsternoter. Det er den perfekte ledsager til dine fester eller særlige øjeblikke, der tilføjer et strejf af elegance med hver slurk. Denne champagne er fremstillet af et anerkendt mærke og garanterer kvalitet i hver eneste flaske. Så hvorfor vente? Træd ind i en verden af luksus med G.H. Mumm Champagne Grand Cordon Brut i dag. Fejr livets fineste øjeblikke med stil og ynde.

35,69 €

35,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den luksus, det er at nyde en flaske G.H. Mumm Champagne Grand Cordon Brut. Denne enestående champagne, direkte fra hjertet af Frankrig, er en absolut nydelse for dine sanser. Når du åbner en flaske, får du ikke bare en drink; du oplever en tradition for ekspertise, der går helt tilbage til 1827.

Grand Cordon Brut er et vidnesbyrd om G.H. Mumm-vingårdens ekspertise og håndværk. Denne champagne er en perfekt blanding af rige og komplekse smagsnuancer med en dejlig duft af friske frugter og karamel, der fylder ganen. Det er en symfoni af smag, der kulminerer med en sprød, forfriskende finish.

Den første slurk er en funklende invitation til at give sig hen. Mens boblerne danser på tungen, smager du den fine balance mellem friskhed og intensitet, som denne champagne byder på. Fra den frugtagtige, velduftende aroma til den silkebløde tekstur er alle aspekter af denne champagne designet til at begejstre.

Men Grand Cordon Brut handler ikke kun om smag. Det handler også om præsentation. Champagnen kommer i en slående flaske med rødt skærf, inspireret af den franske æreslegion. Det unikke design gør den til en opsigtsvækkende tilføjelse til enhver fest eller en fantastisk gave til en særlig person.

Så uanset om du skal skåle for en milepæl, være vært for et middagsselskab eller bare slappe af efter en lang dag, er G.H. Mumm Champagne Grand Cordon Brut din perfekte ledsager. Det er ikke bare en champagne; det er en fest i en flaske. Så skænk dig selv et glas, og lad de gode tider rulle. Husk, at livet er for kort til almindelig champagne. Vælg G.H. Mumm Champagne Grand Cordon Brut, og gør hvert øjeblik ekstraordinært.
Produktinformation
G.H. Mumm
Ny
chat Anmeldelser (0)