Champagne Lanson Le Black Label Brut 2022 12,5% Vol. 0,75l | Køb vin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Champagne Lanson Le Black Label Brut 2022 12,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Skål for livets særlige øjeblikke med den luksuriøse Champagne Lanson Le Black Label Brut. Denne udsøgte champagne er en blanding af fine, håndplukkede druer, der giver en harmonisk balance mellem kraft og elegance. Med noter af modne frugter, citrus og et strejf af honning danser den på din gane og efterlader en forfriskende, langvarig finish. Lanson Le Black Label Brut er perfekt til festlige lejligheder eller bare fordi, den er helt sikkert en champagne, der stjæler billedet. Åbn proppen, skænk dig selv et glas, og nyd Lansons magi!

41,79 €

41,79 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at lade proppen springe og fejre med en flaske Champagne Lanson Le Black Label Brut. Denne fabelagtige champagne er en sand repræsentation af elegance og raffinement - et perfekt valg til enhver lejlighed. Produceret af et af de ældste champagnehuse i verden, Lanson, oser denne flaske bobler af kvalitet og tradition.

Når du tager den første slurk, vil du opleve en symfoni af smag, der danser på din gane. Black Label Brut tilbyder en perfekt balance mellem styrke og delikatesse med noter af honning, citrus og modne frugter. Dens delikate bobler og gyldne nuance vil tryllebinde dig, mens dens sprøde, friske smag vil give dig lyst til mere.

Ikke alene er den udsøgt i smagen, men den er også et godt samtaleemne. Den smarte sorte etiket på flasken udstråler en følelse af luksus og klasse. Det er ikke bare champagne, det er Lanson Le Black Label Brut - en erklæring om fin smag og dømmekraft.

Denne champagne er perfekt til en romantisk middag, en fest eller bare til at nyde livets små øjeblikke, og den vil helt sikkert imponere. Så hvorfor vente? Få fat i en flaske Lanson Le Black Label Brut nu, og lad fejringen begynde.

Husk, at livet er for kort til mindre end det bedste. Og når det gælder champagne, er der intet, der slår Lanson Le Black Label Brut.
Produktinformation
Lanson
Ny
chat Anmeldelser (0)