Dom Pérignon Champagne Brut Vintage 2013 12,5% Vol. 0,75l in Geschenkbox | Køb vin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dom Pérignon Champagne Brut Vintage 2013 12,5% Vol. 0,75l in Geschenkbox

1.40 kg

265,89 €

265,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den udsøgte smag af Dom Pérignon Champagne Brut Vintage. Denne førsteklasses boblevand er en perfekt fejring af livets mest mindeværdige øjeblikke. Pakket i en elegant gaveæske er det den perfekte gave til en særlig person eller en dejlig godbid til dig selv.

Dom Pérignon er berømt for sin livlige vitalitet og delikate kompleksitet. Hver slurk afslører en fortryllende buket af smagsnuancer, fra moden frugt til subtile noter af brioche og vanilje. Denne Champagne Brut Vintage er fremstillet af druer af den højeste standard, hvilket sikrer en ensartet, sofistikeret og bemærkelsesværdig afbalanceret smag.

Det fantastiske ved denne champagne ligger ikke kun i smagen, men også i den fantastiske præsentation. Flaskens design med de slanke konturer og minimalistiske etiketter udstråler raffinement og luksus. Den medfølgende gaveæske forstærker dens charme og gør den til en fabelagtig gave til fødselsdage, jubilæer eller bare fordi.

Forkæl dig selv med Dom Pérignon Champagne Brut Vintage - en sand fryd for sanserne. Uanset om du markerer en milepæl eller bare sætter pris på de finere ting i livet, vil denne champagne helt sikkert løfte din oplevelse. Skål for livets særlige øjeblikke med Dom Pérignon, for nogle lejligheder fortjener ikke andet end det bedste.

Husk altid at nyde med ansvar og nyd hver en slurk. Skål for Dom Pérignons exceptionelle smag og evige arv!
Produktinformation
Dom Pérignon
Ny
chat Anmeldelser (0)