Clément Rhum Blanc Agricole Canne Bleue 50% Vol. 0,7l | Køb rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Clément Rhum Blanc Agricole Canne Bleue 50% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den forfriskende og livlige smag af Clément Rhum Blanc Agricole Canne Bleue! Denne franske rom, destilleret af blå sukkerrør, har en unik smagsprofil, der helt sikkert vil glæde dine sanser. Dens bløde tekstur og stærke styrke gør den perfekt til at nippe til eller blande i din yndlingscocktail. Denne spiritus er fremstillet med kærlighed og omhu på Martinique og indfanger essensen af øens rige romtradition. Det er mere end bare en drink, det er et eventyr i hver slurk. Forkæl dig selv med den eksotiske smag af Clément Rhum Blanc Agricole Canne Bleue i dag!

27,79 €

27,79 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Vi præsenterer Clément Rhum Blanc Agricole Canne Bleue, den perfekte tilføjelse til din hjemmebar eller en unik gave til en romkender. Denne førsteklasses hvide rom, direkte fra de solbeskinnede caribiske øer, er destilleret af saften fra det sjældne blå sukkerrør, hvilket giver den en uovertruffen dybde i smagen.

Clément Rhum Blanc har en robust styrke, men er overraskende blød i smagen. Den starter med en subtil sødme, efterfulgt af en eksplosion af tropiske frugter og et strejf af jordagtige undertoner, et vidnesbyrd om dens rene, landbrugsmæssige rødder. Eftersmagen er lang, varm og tilfredsstillende, hvilket gør hver slurk til en sensorisk rejse til hjertet af troperne.

Uanset om du blander en klassisk daiquiri eller nyder den alene, er denne rom sikker på at imponere. Dens klare, lysende udseende er lige så behageligt for øjet, som dens komplekse smag er for ganen. Den smukt designede flaske tilføjer et elegant touch, som gør den til et blikfang på enhver hylde.

Lad Clément Rhum Blanc Agricole Canne Bleue transportere dig til sandstrandene og de frodige sukkerrørsmarker i Caribien. Køb din flaske i dag, og nyd smagen af paradis i hver eneste slurk. Husk, dette er ikke bare en rom, det er en oplevelse. Skål for de finere ting i livet!
Produktinformation
Clément
Ny
chat Anmeldelser (0)