Tiki Lovers White Rum Finest Caribbean Rum 50% Vol. 0,7l | Køb rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tiki Lovers White Rum Finest Caribbean Rum 50% Vol. 0,7l

1.40 kg
Løft dit cocktailspil med Tiki Lovers White Rum! Denne fineste caribiske rom er en tropisk fornøjelse, fyldt med øernes ånd. Den har en blød, fyldig smagsprofil, der passer perfekt til dine yndlingsdrinks. Uanset om du drikker den rent eller blander den i en tropisk cocktail, vil denne rom helt sikkert imponere. Med en utrolig smag, der tager dig direkte til Caribien, er Tiki Lovers White Rum din billet til en øjeblikkelig ferie. Køb din flaske i dag, og lad de gode tider rulle!

22,49 €

22,49 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Vi præsenterer Tiki Lovers White Rum, indbegrebet af caribisk udsøgthed. Denne klare, ulagrede rom er en flydende drøm, der indfanger essensen af troperne i hver eneste flaske. Destilleret med traditionelle metoder og modnet under den caribiske sol er det et sensationelt valg for både romkendere og cocktailentusiaster.

Tiki Lovers White Rum har en kraftig, men blød alkoholstyrke på 50 % og er ikke for de svage sjæle. Men lad dig ikke skræmme af styrken. Denne hvide rom er en perfekt balance mellem fyrig intensitet og udsøgt smag. Den har en robust smagsprofil, der er rig, frugtagtig og let sød, og som efterlader en fløjlsblød finish i ganen.

Hver slurk af Tiki Lovers White Rum transporterer dig til de caribiske øer med deres blå himmel, gyldne sand og kølige havbrise. Det er som en miniferie i et glas, hvilket gør den til et ideelt valg til de afslappende aftener eller vilde fester.

Men magien ved Tiki Lovers White Rum stopper ikke ved at nippe til den. Det er en alsidig tilføjelse til din hjemmebar, som giver dine cocktails et tropisk twist. Uanset om du mikser en klassisk daiquiri, en forfriskende mojito eller en eksotisk piña colada, vil denne rom helt sikkert løfte dine mixologi-evner.

Tiki Lovers White Rum er mere end bare en drink. Det er en fejring af den caribiske ånd, en hyldest til kunsten at lave rom og et pas til tropisk lyksalighed. Så hvorfor vente? Dyk ned i Tiki Lovers White Rums verden, og lad det caribiske eventyr begynde.
Produktinformation
Tiki Lovers
Ny
chat Anmeldelser (0)