Old Monk WHITE Rum 37,5% Vol. 0,7l | Køb rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Old Monk WHITE Rum 37,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den rige, bløde smag af Old Monk WHITE Rum, en sand fryd for enhver romelsker. Denne klassiske hvide rom er fremstillet med passion og vil tage dig med til et tropisk paradis for hver slurk. Den unikke blanding af krydderier og lagrede noter giver et imponerende punch, som gør den ideel til at skabe uforglemmelige cocktails eller nyde som den er. Nyd den førsteklasses kvalitet af Old Monk WHITE Rum, dit foretrukne valg til en afslappet aften eller en festlig sammenkomst. Giv dine smagsløg en oplevelse, de sent vil glemme!

16,49 €

16,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den unikke smag af Old Monk White Rum, din perfekte partner til en afslappet aften. Denne lette, glatte rom taler til dine sanser med sin rige aroma og karakteristiske smag. Med hver slurk bliver du transporteret til det solrige Caribien, hvor denne spiritus har sine rødder.

Old Monk White Rum er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Det handler om den bløde, fløjlsagtige tekstur, der blidt omslutter din gane, den varmende fornemmelse, der fylder din mund ved første slurk, og den nostalgiske sødme, der bliver hængende længe efter den sidste dråbe.

Uanset om du er rom-entusiast eller en afslappet forbruger, vil du sætte pris på de subtile antydninger af vanilje og karamel, der giver Old Monk White Rum sin karakteristiske smag. Den er perfekt til at blande i cocktails eller bare nyde med is.

Denne elegante rom er et vidnesbyrd om ekspertisen og passionen hos Old Monks mesterdestillatører. De har taget sig tid til at perfektionere destillationsprocessen, hvilket har resulteret i en rom, der både er kompleks og forfriskende enkel.

Omfavn de afslappede caribiske vibes, når du slapper af med Old Monk White Rum. Det er mere end bare en drik - det er et øjebliks fred, en lille luksus i livets travlhed. Og når du først har smagt den, vil du være enig i, at det er en nydelse, der er værd at nyde.

Så hvorfor vente? Oplev den unikke smag af Old Monk White Rum, og lad den forvandle dine aftener til mindeværdige øjeblikke. Det er tid til at opleve den rom, der har været elsket i generationer. Det er tid til Old Monk White Rum.
Produktinformation
Old Monk
Ny
chat Anmeldelser (0)