Flor de Caña SPRESSO Coffee Liqueur 25% Vol. 0,7l | Køb likør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Flor de Caña SPRESSO Coffee Liqueur 25% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd den rige, bløde smag af Flor de Caña SPRESSO Coffee Liqueur. Denne udsøgte likør er en skøn blanding af førsteklasses rom og fyldig kaffeessens, hvilket resulterer i en harmonisk smagseksplosion. Perfekt til at nippe til på en hyggelig aften eller blande i en sofistikeret cocktail, det er den ultimative nydelse for både kaffe- og spirituselskere. Uanset om du skal fejre en særlig lejlighed eller bare slappe af efter en lang dag, er Flor de Caña SPRESSO Coffee Liqueur din billet til en smag af luksus. Gå ikke glip af det, prøv den i dag!

24,89 €

24,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Væk dine sanser med den pirrende smag af Flor de Caña SPRESSO Coffee Liqueur. Denne udsøgte likør er den perfekte blanding af førsteklasses Flor de Caña-rom og den fineste kvalitetskaffe, hvilket skaber en rig og overbærende nydelse for dine smagsløg.

Fra første slurk vil du blive revet med af den bløde, fløjlsagtige konsistens og den robuste kaffesmag. De dybe, mørke noter fra kaffen er perfekt afbalanceret af rommens sødme, hvilket resulterer i en harmonisk og fængslende smagsoplevelse.

Uanset om du er kaffeconnaisseur, romentusiast eller bare på udkig efter en ny likør at prøve, er Flor de Caña SPRESSO Coffee Liqueur et must. Nyd den ren, med is eller som en dekadent tilføjelse til dine yndlingscocktails. Dens komplekse, afrundede smag tilføjer et strejf af raffinement til enhver lejlighed.

Men det magiske ved Flor de Caña SPRESSO Coffee Liqueur ligger ikke kun i smagen. Selve flasken er et kunstværk, stilfuldt designet til at afspejle den førsteklasses kvalitet af likøren indeni. Det er den perfekte tilføjelse til dit barskab, en gave til en, du holder af, eller den ideelle måde at forkæle dig selv på.

Oplev den ekstraordinære blanding af smage i Flor de Caña SPRESSO Coffee Liqueur i dag. Dine smagsløg vil takke dig.
Produktinformation
Flor de Caña
Ny
chat Anmeldelser (0)