TATRATEA Peach Tea Liqueur 42% Vol. 0,7l | Køb likør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

TATRATEA Peach Tea Liqueur 42% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den karakteristiske smag af TATRATEA Peach Tea Liqueur. Denne unikke, bløde likør er fremstillet af de fineste ferskner, hvilket skaber en overbærende, sød smag, der er perfekt afbalanceret med en subtil te-undertone. Ideel til at nippe til på en hyggelig aften eller blande i din yndlingscocktail, denne fersken-te-likør er en lækker tilføjelse til ethvert barskab. Hvorfor ikke forkæle dine smagsløg med de rige, frugtagtige noter fra TATRATEA Peach Tea Liqueur? Gør det, du fortjener det!

25,49 €

25,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den lykkelige sammensmeltning af førsteklasses te og fersken med TATRATEA Peach Tea Liqueur. Denne enestående likør tilfører den varme, trøstende essens af te af høj kvalitet med den søde, saftige glæde af modne ferskner. Resultatet? En himmelsk drik, der er en fryd for dine smagsløg.

TATRATEA Peach Tea Liqueur er ikke bare endnu en drik. Det er en oplevelse, som tager dig med på en smagsrejse, der fører dig til frodige ferskenplantager og fredfyldte tehaver. For hver slurk vil du sætte pris på den omhyggeligt afbalancerede blanding af te og fersken, suppleret med et subtilt strejf af alkohol, der er med til at forstærke smagene.

Det, der får TATRATEA Peach Tea Liqueur til at skille sig ud, er dens unikke produktionsproces. Den er lavet med kærlighed, tålmodighed og en grundig forståelse af likørfremstillingens kunst. Ingen kunstige smagsstoffer eller ingredienser - kun den rene, naturlige smag af te og ferskner.

Server den afkølet på en varm sommerdag, varm på en kølig vinteraften eller ved stuetemperatur for virkelig at værdsætte dens kompleksitet. Uanset om du nyder den ren, blandet i cocktails eller med desserter, er TATRATEA Peach Tea Liqueur en alsidig nydelse. Det er den perfekte tilføjelse til din hjemmebar, en fantastisk gave til en, du holder af, og et fremragende valg til enhver fest.

Kort sagt er TATRATEA Peach Tea Liqueur en flaske med glæde, en fejring af naturens gavmildhed og et vidnesbyrd om kunsten at lave likør. Snup en flaske i dag, og lad dens rige, frugtagtige smag tage dig med på et sanseligt eventyr. Nyd den med ansvar, og nyd den uforglemmelige oplevelse, som TATRATEA Peach Tea Liqueur tilbyder.
Produktinformation
Tatratea
Ny
chat Anmeldelser (0)