Delicana ZIMT Cachaça Artesanal Likör 28% Vol. 1l | Køb likør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Delicana ZIMT Cachaça Artesanal Likör 28% Vol. 1l

1.40 kg
Nyd den unikke smag af Delicana ZIMT Cachaça Artesanal Liqueur, en håndlavet brasiliansk spiritus, der er en sand fryd for sanserne. Med en delikat blanding af sukkerrørsjuice og kanel byder denne likør på en uforglemmelig blanding af søde og krydrede smage. Alkoholindholdet på 28 % er perfekt afbalanceret og giver en blød finish og en berusende aroma. Uanset om du planlægger en fest eller bare slapper af derhjemme, er Delicana ZIMT Cachaça Artesanal Liqueur det perfekte valg af drink. Oplev den autentiske smag af brasiliansk tradition med hver slurk!

24,89 €

24,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Delicana ZIMT Cachaça Artesanal Likör, en tropisk nydelse, der vil transportere dine sanser direkte til hjertet af Brasilien. Denne håndværksmæssige likør er en unik blanding af traditionel brasiliansk cachaça, en spiritus destilleret fra gæret sukkerrørsjuice, med et indbydende strejf af kanel.

Delicana ZIMT Cachaça er fremstillet med kærlighed og er gennemsyret af tradition og tilbyder en karakteristisk smag, der er både lækker og autentisk. Den er blød med en subtil sødme, der lader de krydrede kanelnoter skinne igennem. Denne likør er perfekt til at nippe til rent, med is eller som en pikant tilføjelse til dine yndlingscocktails.

Oplev essensen af brasiliansk gæstfrihed med hver slurk af Delicana ZIMT Cachaça Artesanal Likör. Uanset om du er en erfaren cachaça-entusiast eller en nysgerrig nybegynder, vil denne dejlige kanel-infunderede spiritus helt sikkert imponere.

Så hvorfor vente? Tag dine smagsløg med på et brasiliansk eventyr i dag med Delicana ZIMT Cachaça Artesanal Likör. Lad os skåle for de gode tider!
Produktinformation
Delicana
Ny
chat Anmeldelser (0)