BAYAB African Grown Burnt Orange Small Batch Gin 43% Vol. 0,7l | Køb gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

BAYAB African Grown Burnt Orange Small Batch Gin 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den eksotiske smag af BAYAB African Grown Burnt Orange Small Batch Gin. Denne førsteklasses spiritus er håndlavet i små mængder for at sikre, at hver flaske indfanger den unikke smag fra Afrika. Den er destilleret med den eksotiske brændte appelsin og har en fyldig, citrusagtig smag, som vil begejstre gin-entusiaster. Dens glatte finish gør den perfekt til at nippe til eller blande i din yndlingscocktail. Nyd et stykke af Afrika med hver slurk af BAYAB Gin. Oplev det ekstraordinære, smag eventyret!

27,29 €

27,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den eksotiske, rige smag af BAYAB African Grown Burnt Orange Small Batch Gin. Denne unikke gin er håndlavet og omhyggeligt destilleret i Afrika og byder på en levende, citrusagtig smag, der tager dig direkte til kontinentets tropiske landskaber.

Stjernen i denne gin er den brændte appelsin. Disse appelsiner, der er dyrket under den afrikanske sol, giver en unik dybde i smagen, som adskiller denne gin fra resten. Appelsinerne ristes langsomt til perfektion, hvilket fremhæver deres naturlige sødme og tilføjer en røget kant. Denne udsøgte brændte appelsinsmag er derefter smukt afbalanceret med et udvalg af traditionelle gin-botanicals, hvilket resulterer i en gin, der både er velkendt og spændende anderledes.

Hver slurk af BAYAB Burnt Orange Gin er et eventyr. Den er perfekt til dem, der elsker deres gin med et twist, dem, der ønsker at udforske nye smage, eller simpelthen alle, der sætter pris på god spiritus. Uanset om du nyder den med is, i en klassisk gin og tonic eller i dine yndlingscocktails, tilfører denne gin et unikt touch, der løfter din drink til nye højder.

Denne gin er fremstillet i små partier og dyrket 100 % i Afrika og handler ikke kun om god smag. Det handler om håndværk, tradition og støtte til lokale afrikanske avlere. Når du vælger BAYAB, vælger du en gin, der er lavet med kærlighed, lidenskab og respekt for det land, hvor ingredienserne kommer fra.

Så hvorfor ikke forkæle dig selv med en flaske BAYAB African Grown Burnt Orange Small Batch Gin? Oplev den unikke smag af Afrika, nyd en gin som ingen anden, og vær med til at fejre skønheden på det afrikanske kontinent. Skål på det!
Produktinformation
BAYAB
Ny
chat Anmeldelser (0)