Tenjaku Craft Gin 37,5% Vol. 0,7l | Køb gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tenjaku Craft Gin 37,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Lad dig betage af Tenjaku Craft Gins fængslende charme. Denne japanske kreation byder på en harmonisk blanding af botaniske ingredienser, der sprudler med en unik smagsprofil, som gør hver slurk til en uforglemmelig oplevelse. Det udsøgte håndværk er tydeligt i den glatte finish, hvilket gør den til den perfekte tilføjelse til din ginsamling. Uanset om du laver en klassisk gin og tonic eller eksperimenterer med cocktails, er Tenjaku Craft Gin dit oplagte valg. Oplev en smag af Japans fineste - bestil din flaske i dag!

25,49 €

25,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den unikke blanding af japansk tradition og moderne destillationsteknikker med Tenjaku Craft Gin. Denne håndlavede spiritus er et vidnesbyrd om ginfremstillingens håndværk og tilbyder en blød og fyldig smag, der helt sikkert vil efterlade et indtryk.

Tenjaku Craft Gin er destilleret med præcision ved hjælp af en blanding af botaniske ingredienser, der supplerer hinanden perfekt. De sprøde noter af yuzu-citrus og shiso-blad kombineret med et subtilt strejf af sansho-peber giver en spændende smagsprofil, der både er velkendt og eksotisk.

Hver slurk af denne håndværksgin fremkalder det japanske landskabs fredfyldte skønhed og fører dig væk til rolige bambusskove og blomstrende kirsebærtræer. Det er en sansernes rejse, som du får lyst til at begive dig ud på igen og igen.

Men Tenjaku Craft Gin handler ikke kun om smag. Det handler om det kunstneriske arbejde, der ligger bag hver flaske. Denne gin er fremstillet i små partier for at sikre førsteklasses kvalitet og er et bevis på den lidenskab og dedikation, der ligger i traditionel japansk destillering.

Så uanset om du er en gin-connaisseur, der ønsker at udvide din samling, eller en afslappet drikker, der leder efter en unik smag til at krydre dine cocktails, er Tenjaku Craft Gin det perfekte valg. Oplev smagsharmonien og sansen for detaljer, der gør denne gin til noget særligt.

Lad dig inspirere af Japans ånd med Tenjaku Craft Gin. Dens distinkte smag og elegante præsentation gør den til en fremragende gave til enhver lejlighed, eller en velfortjent forkælelse til dig selv.

Husk, at gode ting kommer til dem, der venter - og Tenjaku Craft Gin er bestemt værd at vente på. Skål for en uforglemmelig ginoplevelse!
Produktinformation
Tenjaku
Ny
chat Anmeldelser (0)