Aviation Gin 42% Vol. 1,75l | Køb gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aviation Gin 42% Vol. 1,75l

1.40 kg
Nyd den unikke smag af Aviation Gin! Denne amerikansk fremstillede gin er en perfekt blanding af botaniske smage, fremstillet med præcision for en glat finish. Dens subtile søde blomsternoter kombineret med et strejf af krydderi gør den til en favorit blandt cocktailentusiaster. Den distinkte smag af Aviation Gin tilføjer et strejf af raffinement til din klassiske gin og tonic eller enhver gin-baseret cocktail. Uanset om du er gin-connaisseur eller bare er på vej ind i spiritussens verden, lover Aviation Gin en uforglemmelig smagsrejse. Nyd en flaske i dag, og gør dit cocktailspil endnu bedre!

54,39 €

54,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den unikke og forfriskende smag af Aviation Gin. Denne amerikansk fremstillede spiritus er lavet med en blanding af botaniske ingredienser for at skabe en glat og afbalanceret smagsprofil. Den er perfekt til at nippe til, men er også alsidig nok til alle dine foretrukne gin-cocktailopskrifter. Med sin karakteristiske, sprøde smag bringer Aviation Gin et nyt twist til den traditionelle ginoplevelse.

I modsætning til andre gins overdøver Aviation ikke med enebær, men afbalancerer snarere denne smag med en blanding af lavendel, kardemomme og sarsaparilla. Resultatet er en gin, der er både tilgængelig og sofistikeret, perfekt til både gin-aficionados og dem, der ikke kender spiritussen.

Hver flaske Aviation Gin er omhyggeligt fremstillet i hjertet af Portland, Oregon. Det giver den en autentisk, håndlavet kvalitet, som du kan smage i hver eneste slurk. Uanset om du nyder den med is eller i en klassisk gin og tonic, har Aviation en blød, ren smag, der helt sikkert vil imponere.

Ud over sin førsteklasses smag har Aviation Gin også et elegant flaskedesign, der gør den til en fantastisk tilføjelse til enhver hjemmebar. Så hvorfor ikke løfte dit cocktailspil med Aviation Gin? Det er en gin, der virkelig skiller sig ud fra mængden. Prøv den i dag, og oplev selv forskellen.

Husk altid at nyde Aviation Gin med ansvar. Dens bløde smag kan være overraskende kraftig, men det betyder bare, at der er mere at elske. Skål for en gin, der virkelig er i en liga for sig selv. Oplev den unikke smag af Aviation Gin, og løft dit humør i dag!
Produktinformation
Aviation
Ny
chat Anmeldelser (0)