Poli Marconi 42 Gin 42% Vol. 0,7l | Køb gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Poli Marconi 42 Gin 42% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den bløde, aromatiske verden af Poli Marconi Gin! Denne førsteklasses gin er fremstillet i Italien og er et must for spiritusentusiaster. Dens unikke blanding af botaniske ingredienser giver den en karakteristisk smag, der er både forfriskende og kompleks. Uanset om du blander en klassisk cocktail eller nyder den for sig selv, vil Poli Marconi Gin helt sikkert imponere. Dens fløjlsbløde tekstur og distinkte smag vil transportere dig til hjertet af Italien med hver slurk. Oplev den fine kunst af italiensk destillation med Poli Marconi Gin.

45,39 €

45,39 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Gør dig klar til at løfte dit cocktailspil med vores enestående Poli Marconi Gin. Denne førsteklasses italienske spiritus er et absolut must-have for både gin-entusiaster og cocktail-aficionados. Destilleret af det anerkendte Poli Distillerymarconi Gin er en harmonisk blanding af enebær, citrus og aromatiske urter, som vil kildre dine smagsløg og give dig lyst til mere.

Det første, du lægger mærke til, er den rene, krystalklare farve, der er lige så indbydende, som den er uberørt. Når du skænker dig et glas, rammer den umiskendelige aroma af friske enebær dine sanser, efterfulgt af et subtilt strejf af citrus og et medley af aromatiske urter. Tag nu en slurk. Smagen er lige så pirrende som aromaen, med en blød, velafrundet finish, der hænger behageligt i ganen.

Poli Marconi Gin er opkaldt efter den berømte italienske opfinder og ingeniør Guglielmo Marconi og legemliggør den ånd af innovation og kvalitet, der er synonym med Poli-brandet. Det er mere end bare en drink - det er en oplevelse. Uanset om du blander en klassisk gin og tonic, laver en sofistikeret cocktail eller nyder den ren, vil denne gin helt sikkert imponere.

Så hvorfor vente? Tilføj et strejf af italiensk elegance til din hjemmebar med Poli Marconi Gin. Med sin unikke smagsprofil og førsteklasses kvalitet er det ikke bare en gin - det er en samtalestarter. Forkæl dig selv med den særlige smag af Poli Marconi Gin, og løft din cocktailoplevelse til et helt nyt niveau. Køb din flaske i dag, og nyd italiensk destillationskunst, når den er allerbedst!
Produktinformation
Poli
Ny
chat Anmeldelser (0)