Komasa Gin HOJICHA 40% Vol. 0,5l in Geschenkbox | Køb gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Komasa Gin HOJICHA 40% Vol. 0,5l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den dejlige fusion af traditionel japansk te og førsteklasses alkohol med Komasa Gin Hojicha. Denne unikke gin, der præsenteres i en smuk gaveæske, er tilsat den røgede smag af Hojicha - en ristet grøn te, der er populær i Japan. Den er perfekt til gin-entusiaster eller dem, der søger et nyt smagseventyr, og den er en udsøgt gave. Nyd den berusende blanding af jordagtig Hojicha og de karakteristiske botaniske ingredienser i Komasa Gin. Oplev en eksplosion af smag, der er lige så uforglemmelig som landet med den opgående sol selv. Et must for alle gin-elskere derude!

28,29 €

28,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den dejlige smag af Komasa Gin HOJICHA, en helt unik spiritus præsenteret i en stilfuld gaveæske. Denne gin er tilsat de varme, aromatiske noter af ristet Hojicha-te og er en perfekt blanding af østlig tradition og vestlig mixologi.

Komasa Gin HOJICHA er ikke som nogen anden og byder på en symfoni af smagsnuancer, der vil glæde dine sanser. Ved den første slurk vil du opdage en sød, blød undertone, der perfekt afbalancerer den dristige, robuste smag af Hojicha-te. Denne gin er en fryd for dem, der sætter pris på en virkelig unik spiritus, der tilbyder en smagsoplevelse, der er både eksotisk og velkendt.

Komasa Gin HOJICHA er destilleret til perfektion og er blød og kompleks med en dybde i smagen, der vil betage selv den mest kræsne gane. Det er et fantastisk valg til at lave sofistikerede cocktails eller bare nyde den ren efter en lang dag.

Den præsenteres i en stilfuld gaveæske og er ikke kun en forkælelse for dig selv, men også en ideel gave til gin-elskerne i dit liv. Uanset om det er en fødselsdag, et jubilæum eller bare fordi, er Komasa Gin HOJICHA en gave, der helt sikkert vil imponere.

I hver slurk af Komasa Gin HOJICHA vil du opleve en smag af tradition, innovation og håndværk. Det er mere end en drink; det er en oplevelse. Oplev den unikke smag af Komasa Gin HOJICHA i dag, og løft din ginoplevelse til nye højder.
Produktinformation
Komasa Gin
Ny
chat Anmeldelser (0)