Roby Marton Gin Original HIGH PROOF 55,5% Vol. 0,7l | Køb gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Roby Marton Gin Original HIGH PROOF 55,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev en smagseksplosion med Roby Marton Gin Original High Proof. Denne førsteklasses gin, der er fremstillet i Italien, er kendt for sin fyldige smag, der helt sikkert vil tage dit cocktailspil til nye højder. Denne gin er fremstillet af håndplukkede botaniske planter og har et højt alkoholindhold, hvilket sikrer en robust, karakteristisk smag, der adskiller den fra resten. Roby Marton Gin Original High Proof er perfekt til både gin-entusiaster og cocktail-kendere og er din billet til et uforglemmeligt smagseventyr. Så hvorfor vente? Tilføj et stænk af Italien til dit glas i dag!

54,69 €

54,69 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Oplev en smagsoplevelse som ingen anden med Roby Marton Gin Original High Proof. Denne førsteklasses gin er et must-have i enhver connaisseurs samling og byder på en unik blanding af smage, der vil pirre dine smagsløg.

Roby Marton Gin er kendt for sin høje styrke, der giver en robust og intens smagsprofil, som vil tilfredsstille selv den mest kræsne ginelsker. Uanset om du tilbereder en klassisk G&T, en kreativ cocktail eller nipper til den rent, vil denne gins kompleksitet helt sikkert skille sig ud.

Denne gin er håndlavet i Italien og fremstillet ved hjælp af en traditionel koldinfusionsmetode, der sikrer, at hver flaske indeholder en gin, der er rig, glat og fuld af karakter. Hver botanisk plante er udvalgt med omhu, hvilket resulterer i en gin, der er lige så aromatisk, som den er smagfuld.

Fra første slurk mærker du den robuste enebærsmag, som ginelskere elsker, afbalanceret af delikate antydninger af citrus og krydderier. Eftersmagen er blød og langvarig og efterlader dig med en længsel efter den næste tår.

Men denne gin handler ikke kun om smag. Flasken i sig selv er et kunstværk. Den har et unikt, håndlavet design og vil helt sikkert skille sig ud på enhver bar eller i ethvert barskab.

Prøv Roby Marton Gin Original High Proof i dag. Det er mere end bare en gin, det er en oplevelse. Oplev den forskel, som kvalitet og håndværk kan gøre.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)