Bareksten Botanical Gin 46% Vol. 1l | Køb gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bareksten Botanical Gin 46% Vol. 1l

1.40 kg
Nyd den forfriskende smag af Bareksten Botanical Gin. Denne unikke gin, destilleret i Norge, indfanger essensen af sin nordiske oprindelse. Den er fyldt med intense, men harmoniske smagsnuancer og er en skøn blanding af 26 urter, krydderier og bær. Hver slurk lover en blød, afbalanceret oplevelse, der tager dig med på en rejse gennem den vilde natur. Bareksten Botanical Gin er perfekt til en afslappende aften eller et cocktailparty og er den foretrukne spiritus til dem, der søger en førsteklasses gin med et twist. Oplev magien i Norden med denne udsøgte gin. Skål for ekstraordinære øjeblikke!

45,39 €

45,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den fængslende tiltrækningskraft fra Bareksten Botanical Gin, en førsteklasses norsk spiritus, der legemliggør den sande essens af sine nordiske rødder. Denne gin er mere end bare en drink, det er en oplevelse - en rejse til det vilde, utæmmede hjerte af Norge, hvor hver slurk fremkalder den rene, rå skønhed fra dens fødested.

Bareksten Botanical Gin er en mesterlig blanding af 26 botaniske ingredienser, som giver en symfoni af smage, der danser på din gane. Fra enebær til rabarber, brændenælder og havtorn - hver eneste botaniske ingrediens er nøje udvalgt og giver et hint om ginens skandinaviske arv.

Men det er ikke kun smagen, der adskiller denne gin. Flaskedesignet er lige så ekstraordinært som selve ginen. Hver flaske er et kunstværk, hvor den mørke glasflaske og det minimalistiske design afspejler den barske skønhed i Norges landskaber.

Denne gin er den perfekte ledsager til en hyggelig aften ved pejsen eller en livlig aften med vennerne. Den er blød og alsidig, hvilket gør den ideel til at nippe til rent, med is eller i dine yndlingscocktails. Uanset om du er gin-connaisseur eller bare nyder en god drink, vil Bareksten Botanical Gin helt sikkert imponere.

Så hvorfor vente? Omfavn eventyrets ånd, og tag en slurk af det vilde med Bareksten Botanical Gin. Dens unikke blanding af smag og fortryllende nordiske charme vil med garanti efterlade et varigt indtryk. Oplev magien i Norge, en slurk ad gangen.
Produktinformation
Bareksten
Ny
chat Anmeldelser (0)