Gin Primo 43% Vol. 0,7l | Køb gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gin Primo 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af Gin Primo, en førsteklasses spiritus, som vil give dig lyst til mere. Denne klassiske gin har ikke kun en perfekt balance mellem botanik og krydderier, men afslører også et subtilt strejf af citrus, hvilket resulterer i en dejlig, blød finish. Perfekt til en forfriskende gin tonic eller en sofistikeret cocktail, Gin Primo lover at løfte din drikkeoplevelse. Udforsk en verden af fin spiritus med Gin Primo - din go-to gin til enhver lejlighed. Husk, det er ikke bare gin, det er Primo!

44,19 €

44,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den særlige smag af Gin Primo, en herlig spiritus, der vil tage dit cocktailspil til et nyt niveau. Gin Primo er en håndværksmæssig drink med en unik profil, der adskiller den fra resten. Hver slurk giver en harmonisk blanding af botaniske ingredienser, der vil danse på din gane.

Kernen i denne gin er et smukt afbalanceret udvalg af fine ingredienser. Den er lavet med en udsøgt blanding af enebær, søde og bitre appelsinskaller, koriander, angelikarod og en hemmelig blanding af andre botaniske ingredienser, som forbliver en velbevaret hemmelighed. Denne gin giver en robust og kompleks smag, som er helt uforglemmelig. I næsen har den en frisk, sprød aroma, som er indbydende og pirrende.

Gin Primo er et alsidigt valg til en lang række cocktails. Uanset om du laver en klassisk gin og tonic, en forfriskende Tom Collins eller en fed Negroni, skinner Gin Primo igennem med sin unikke smagsprofil. Det er også en fremragende sipping gin, perfekt til de øjeblikke, hvor du vil slappe af og nyde noget særligt.

Nyd den bløde, sofistikerede smag af Gin Primo. Dens høje kvalitet, rige smagsprofil og håndværksmæssige tilgang gør den til en enestående tilføjelse til enhver bar. Oplev forskellen i dag, og løft din ginoplevelse med Gin Primo.
Produktinformation
Gin Primo
Ny
chat Anmeldelser (0)