Malfy Gin ORIGINALE 41% Vol. 0,7l | Køb gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Malfy Gin ORIGINALE 41% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev en smag af Italien med Malfy Gin Originale. Denne førsteklasses spiritus er destilleret ved hjælp af traditionelle metoder, hvilket resulterer i en autentisk, robust smag, der helt sikkert vil imponere gin-elskere. Den er fremstillet med de fineste enebær og en hemmelig blanding af botaniske ingredienser, der giver en sprød, forfriskende smag for hver slurk. Malfy Gin Originale er perfekt til cocktails eller med is og bringer ånden fra den italienske kyst til dit glas. Sig 'salut' til en gin, der virkelig er original.

26,19 €

26,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den fortryllende smag af Malfy Gin Originale. Denne udsøgte italienske gin er et must-have for enhver kender og har en unik blanding af smage, der får dine smagsløg til at synge. Malfy Gin Originale er destilleret i hjertet af Italien og fremstillet med et omhyggeligt udvalg af botaniske ingredienser af høj kvalitet, hvilket resulterer i en glat, ren og karakteristisk forfriskende gin.

Fordyb dig i Italiens rige kulturarv med hver slurk. Malfy Gin Originales distinkte smag stammer fra enebær fra Italiens solbeskinnede kystlinje og giver en lys, sprød smag, der er uden sidestykke. De subtile antydninger af koriander og citrus bidrager til den overordnede kompleksitet, hvilket gør den til en ideel base for dine yndlingscocktails eller bare til at nyde alene.

Men Malfy Gin Originale handler ikke kun om smagen. Det elegante, iøjnefaldende flaskedesign, inspireret af den italienske kyst, gør den til en perfekt tilføjelse til din barvogn eller en betænksom gave til gin-elskere.

Oplev den sande essens af Italien, destilleret i en flaske. Malfy Gin Originale er mere end bare en gin - det er en smagsrejse, der tager dig med til hjertet af Italiens pulserende kultur og rige botaniske arv. Så hvorfor vente? Glæd dine sanser og træd ind i en verden af Malfy Gin Originale i dag!
Produktinformation
Malfy Gin
Ny
chat Anmeldelser (0)