Roku Gin The Japanese Craft Gin 43% Vol. 0,7l | Køb gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Roku Gin The Japanese Craft Gin 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den fortryllende magi i Roku Gin - en japansk håndværksgin, der vil transportere dig direkte til den opgående sols land. Roku Gin er håndlavet med præcision og omhu og tilfører traditionelle botaniske ingredienser med seks unikke japanske ingredienser, hvilket skaber en smag, der er både kompleks og fængslende. Hver slurk vil afsløre noter af sakurablomst, yuzuskal og sencha te, alt sammen harmonisk blandet for at skabe en uforglemmelig gin-smagsoplevelse. Roku Gin er perfekt til en forfriskende cocktail eller bare til at nyde med is, og det er din billet til et eksotisk eventyr. Så hvorfor vente? Slip din indre mixolog løs, og giv dine aftener et løft med Roku Gin!

28,99 €

28,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Lad dine sanser komme i spil med Roku Gin, en suveræn repræsentation af japansk håndværk. Denne unikke gin er en skattekiste af smagsoplevelser, der er fremstillet af eksperter til at levere en harmonisk blanding af botaniske stoffer og traditionelle japanske ingredienser.

Roku Gin er mere end bare en drink; det er en oplevelse. Hver slurk transporterer dig til Japans smukke landskaber og fordyber dig i en verden af delikate kirsebærblomster, sprød yuzu-frugt og dybden af Sansho-peber. Hver plante høstes i sin højsæson for at fange det bedste af dens smag og legemliggøre ånden i det japanske håndværk.

Tiltrækningen stopper ikke ved smagen; Roku Gins flaskedesign er lige så fængslende. Den sekskantede form symboliserer de seks unikke japanske planter, der bruges i fremstillingen. Etiketten, der er trykt i traditionel japansk kalligrafi, tilføjer et autentisk touch.

Nyd Roku Gin ren eller blandet i dine yndlingscocktails. Dens komplekse, men afbalancerede smagsprofil gør den til et alsidigt valg for gin-entusiaster. Fra en forfriskende gin og tonic til en sofistikeret martini tilfører Roku Gin et eksotisk twist til enhver drink.

Oplev den sublime smag af Japans fire årstider med Roku Gin. Det er mere end en gin; det er en smagsrejse, en fejring af traditioner og et vidnesbyrd om japanske destilleriers håndværk.

Forkæl dig selv med Roku Gin, hvor hver slurk er en historie. Oplev Japans ånd på flaske.
Produktinformation
Roku Gin
Ny
chat Anmeldelser (0)