Uncle Val's Restorative Gin 45% Vol. 0,7l | Køb gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Uncle Val's Restorative Gin 45% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd den pirrende smag af Uncle Val's Restorative Gin. Det er en glat, botanisk-infunderet fornøjelse, der vil løfte dit cocktailspil. Håndlavet med en blanding af enebær, koriander, agurk og rosenblade er denne gin en symfoni af smag. En slurk af Uncle Val's er som en forfriskende tur gennem en blomstrende botanisk have, der efterlader dig forfrisket og restitueret. Perfekt at nyde ren, med is eller i din yndlingscocktail. Oplev din nye yndlingsspiritus med Uncle Val's Restorative Gin - en gin, der virkelig genopretter sjælen!

26,69 €

26,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i den livlige og forfriskende verden af Uncle Val's Restorative Gin. Denne gin er håndlavet til perfektion og er en skøn blanding af udsøgte botaniske ingredienser, der skaber en smag, som er helt unik.

Magien i Uncle Val's Restorative Gin ligger i den ekstraordinære blanding af enebær, koriander, agurk og rosenblade, der giver en frisk, sprød og subtilt blomstret smagsprofil. Den første slurk vil tage dig med til en solbeskinnet italiensk have, fyldt med duften af citrus og urter.

Med en volumen på 45 % er hver eneste dråbe Uncle Val's kraftfuld, men har alligevel en blød og elegant finish. Den er den perfekte base for din yndlingscocktail eller nydes bare ren for at nyde dens komplekse karakter.

Denne gin smager ikke bare godt - den ser også godt ud. Uncle Val's Restorative Gin ligger i en slank, klar flaske med et minimalistisk design og er en stilfuld tilføjelse til enhver barvogn eller en betænksom gave til gin-entusiaster.

Oplev en dans af smage på din gane med Uncle Val's Restorative Gin. Det er mere end bare en drink - det er en rejse for dine smagsløg. Uanset om du har elsket gin længe eller er en nysgerrig nybegynder, vil Uncle Val's helt sikkert imponere.

Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med Uncle Val's Gins genopbyggende kræfter i dag. Løft din gin-oplevelse; gør den til Uncle Val's.
Produktinformation
Uncle Val's
Ny
chat Anmeldelser (0)