Gastro Gastronomie Gin 45% Vol. 0,7l | Køb gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gastro Gastronomie Gin 45% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den unikke smag af Gastro Gastronomie Gin! Denne gin er håndlavet til sande kendere og har en utrolig blanding af botaniske ingredienser, som vil pirre dine sanser. Den glatte finish af høj kvalitet er et vidnesbyrd om den omhyggelige destillationsproces, der sikrer, at hver slurk er en fornøjelse. Perfekt til cocktails eller ren gin, og den vil helt sikkert imponere selv de mest kræsne gin-elskere. Nyd en flaske Gastro Gastronomie Gin i dag - det er ikke bare en drink, det er en oplevelse!

45,39 €

45,39 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Lær den dejlige verden af førsteklasses spiritus at kende med Gastro Gastronomie Gin. Denne gin, der er håndlavet af dygtige destillatører, er en symfoni af smag, der vil danse på din gane. Med en robust styrke på 45 % alkoholvolumen giver den en uovertruffen dybde til dine yndlingsgincocktails og en blød smagsoplevelse for puristerne.

Vores gin er en harmonisk blanding af eksotiske botaniske ingredienser, der byder på en rejse for dine sanser. Den første slurk afslører en eksplosion af forfriskende citrusnoter. Efterhånden som rejsen fortsætter, vil du opdage et spektrum af smage, herunder enebær, koriander, kvan og et strejf af krydderi. Det er et mesterværk, der byder på en ny note for hver slurk.

Gastro Gastronomie Gin er pakket i en sofistikeret 0,7-liters flaske og er ikke bare en spiritus, men en oplevelse. Det elegante design gør den til en perfekt gave til den sofistikerede gin-elsker i dit liv eller et midtpunkt ved din næste sammenkomst.

Uanset om du er gin-entusiast eller bartender på udkig efter en unik tilføjelse til din samling, er Gastro Gastronomie Gin et must-have. Den passer godt sammen med tonic til en klassisk gin og tonic, men den er alsidig nok til at være stjernen i enhver cocktail.

Oplev den rige smag, den mesterlige blanding af botaniske ingredienser og den glatte finish i Gastro Gastronomie Gin. Løft dit cocktailspil, eller nyd den ren. Valget er dit, men én ting er sikkert - denne gin vil få dig til at længes efter endnu en slurk.

Husk, at gin er en eventyrlig verden. Så åbn en flaske Gastro Gastronomie Gin, og nyd øjeblikket. Skål!
Produktinformation
Gastro Gin
Ny
chat Anmeldelser (0)