Citadelle Réserve Gin 2014 45,2% Vol. 0,7l | Køb gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Citadelle Réserve Gin 2014 45,2% Vol. 0,7l

1.40 kg
Glæd dine sanser med Citadelle Réserve Gin! Denne udsøgte spiritus er en game changer i gins verden. Den er fremstillet med minutiøs præcision og har en blød, kompleks profil, der efterlader en vedvarende smag af elegance. Den komplicerede blanding af botaniske ingredienser og en unik modningsproces resulterer i en gin, der er både robust og forfriskende. Citadelle Réserve Gin er perfekt til et stilfuldt cocktailparty eller en stille aften, og den er et must for gin-entusiaster. Nyd det sofistikerede. Bestil din flaske i dag!

35,99 €

35,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Slip essensen af botanisk lyksalighed løs med Citadelle Réserve Gin. Citadelle Réserve er en luksuriøs spiritus, der lover en ekstraordinær smagsrejse og er et must for enhver gin-elsker. Denne gin er fremstillet med en udsøgt blanding af 19 botaniske ingredienser og byder på en skøn blanding af smagsnuancer, som helt sikkert vil pirre din gane.

Oplev symfonien af enebær, koriander og kardemomme, forstærket af et subtilt strejf af franske violer. Hver slurk afslører en rig, blød tekstur, der er krydret med en levende citrusagtig note, som er resultatet af en unik lagringsproces på franske egetræsfade. Denne proces giver ginen en karakteristisk gylden nuance og beriger den med en varm, krydret undertone.

Uanset om du planlægger en afslappet komsammen med vennerne eller et sofistikeret cocktailparty, er Citadelle Réserve Gin den perfekte ledsager. Den stråler, når den serveres ren, og fascinerer lige så meget, når den blandes i en klassisk gin og tonic eller i en elegant martini.

Den smukt designede flaske tilføjer et strejf af stil til din bar, hvilket gør den til en fantastisk gave til dem, der sætter pris på de finere ting i livet.

Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af førsteklasses spiritus med Citadelle Réserve Gin. En gin, der ikke bare er en drink, men en oplevelse, der er skabt af eksperter til at glæde dine sanser og omdefinere din opfattelse af gin af høj kvalitet.
Produktinformation
Citadelle
Ny
chat Anmeldelser (0)