GINARTE Dry Gin Lou Thissen Design 43,5% Vol. 0,7l | Køb gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

GINARTE Dry Gin Lou Thissen Design 43,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd en udsøgt drikoplevelse med GINARTE Dry Gin Lou Thissen Design! Denne fremragende gin er kendetegnet ved dens unikke smag, der gør den perfekt til enhver lejlighed. En delikat balance mellem krydderier og urter giver en forfriskende og sofistikeret smag, der vil imponere selv den mest kræsne gin-entusiast. GINARTE Dry Gin er skabt i hjertet af Italien og er en hyldest til kunst og design, som afspejles i den elegante flaske designet af Lou Thissen. Nyd den ren eller i din favorit cocktail for en uforglemmelig oplevelse. Din smagssans vil takke dig!

35,99 €

35,99 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Slip smagsløgene løs med GINARTE Dry Gin Lou Thissen Design. Denne sensationelle spiritus tager dig med på en eksotisk smagsrejse og giver din klassiske gin et unikt twist. Denne gin er omhyggeligt fremstillet i Italien og er et vidnesbyrd om destillationskunst, der kombinerer traditionelle teknikker med moderne innovation.

GINARTE Dry Gin Lou Thissen Design er ikke bare en gin, det er en oplevelse. Det er en herlig blanding af udvalgte botaniske ingredienser, der giver en blød, afbalanceret smag, som er både subtil og kompleks. Hver slurk afslører antydninger af enebær, koriander, kvan og andre hemmelige ingredienser, som kulminerer i en smag, der er forfriskende anderledes.

Men magien stopper ikke ved smagen. Flasken, som er designet af den anerkendte Lou Thissen, er et mesterværk i sig selv. Dens moderne design med iøjnefaldende grafik gør den til en enestående tilføjelse til enhver bar. Flasken rummer ikke kun ginen, men fortæller også en historie, hvilket gør den til en perfekt gave til enhver gin-elsker.

Uanset om du er gin-connaisseur eller lige er begyndt at udforske spiritusverdenen, er GINARTE Dry Gin Lou Thissen Design et must. Den er fantastisk med is, i en gin og tonic eller som den hemmelige ingrediens i din yndlingscocktail.

Så hvorfor ikke forkæle dig selv med en flaske GINARTE Dry Gin Lou Thissen Design? Oplev harmonien mellem smag og design, som adskiller denne gin fra alle andre. Når alt kommer til alt, er livet for kort til almindelig gin!
Produktinformation
Ginarte
Ny
chat Anmeldelser (0)