Etsu Handcrafted Gin GB 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Køb gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Etsu Handcrafted Gin GB 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den unikke smag af Etsu Handcrafted Gin! Denne japanske gin er håndlavet med en blanding af eksotiske botaniske stoffer, der giver en forfriskende og let citrusagtig smag. Den er præsenteret i en flot gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til gin-elskere. Med sin elegante og sofistikerede smag er Etsu Handcrafted Gin et must for enhver, der ønsker at opdage nye og spændende ginoplevelser. Dens unikke smag og håndværksmæssige kvalitet er sikker på at imponere selv de mest kræsne gin-entusiaster. Prøv det i dag!

36,69 €

36,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte verden af autentisk japansk spiritus med Etsu Handcrafted Gin. Denne håndlavede gin, der er kærligt fremstillet i den opgående sols land, er en symfoni af smag, et vidnesbyrd om den japanske dedikation til perfektion.

Etsu Handcrafted Gin er tappet i en fantastisk designet beholder og er en førsteklasses gave til kendere. Indkapslet i en smukt udformet præsentationsæske er det ikke bare en gin - det er en oplevelse - hvilket gør den til en ideel gave til enhver særlig lejlighed.

Hver slurk af Etsu Gin tager dig med på en rejse gennem dens botaniske have, hvor du blandt andre duftende ingredienser finder noter af grøn te, yuzu og sansho-peber. Denne karismatiske blanding giver den en eksotisk, krydret smagsprofil, som er både unik og fængslende.

Denne håndlavede gins bløde, bløde tekstur er perfekt til at nippe til rent, med is eller i en klassisk gin og tonic. Den delikate smag gør den også til en fremragende base for sofistikerede cocktails.

Etsu Handcrafted Gin er mere end bare en spiritus; det er en fejring af japansk håndværk, et vidnesbyrd om tradition og en rejse ind i hjertet af Japans rige kulturarv. Forkæl dig selv eller en, du holder af, med denne uimodståelige smag af Japan.

Oplev essensen af japansk kunst med hver slurk. Etsu Handcrafted Gin - forvandler almindelige øjeblikke til ekstraordinære oplevelser.
Produktinformation
Etsu
Ny
chat Anmeldelser (0)