Jinro Grapefruit 13% Vol. 0,35l | Klar til at drikke | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jinro Grapefruit 13% Vol. 0,35l

1.40 kg

6,89 €

6,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Læn dig tilbage og slap af med den forfriskende smag af Jinro Grapefruit. Lavet med en skøn blanding af grapefrugtsmag og blød, førsteklasses alkohol er denne dejlige drik lige, hvad du har brug for efter en lang dag. Uanset om du slapper af derhjemme eller er vært for en fest med vennerne, er Jinro Grapefruit altid et tilløbsstykke.

Denne livlige drink er let, syrlig og absolut lækker. Den har den perfekte balance mellem sødt og syrligt, så hver slurk er et smagseventyr. Med sine lyse citrusnoter vil du blive transporteret til en solrig frugtplantage, hver gang du tager en tår. Og lad dig ikke narre af den sjove grapefrugtsmag - dette er en drink med et spark. Den har lige den rette mængde alkohol til at sætte gang i festen, men ikke så meget, at det overdøver frugtsmagen.

Jinro Grapefruit er nem at nyde. Du kan drikke den direkte fra flasken, hælde den over is eller blande den i din yndlingscocktail. Det er også en fantastisk tilføjelse til enhver madkombination, der supplerer en bred vifte af retter fra krydret koreansk BBQ til cremede desserter.

Med Jinro Grapefruit får du ikke bare en flaske alkohol. Du får en oplevelse. Det er en smagsrejse, et frisk pust og en garanteret god oplevelse. Så hvorfor vente? Tag en flaske (eller to) Jinro Grapefruit i dag, og smag selv forskellen. Du vil ikke blive skuffet!

Gør dig klar til at forelske dig i Jinro Grapefruit, din nye go-to-drink til enhver lejlighed!
Produktinformation
Jinro
Ny
chat Anmeldelser (0)