Kura 8 Years Old White Oak Single Malt Whisky 40% Vol. 0,7l | Japansk Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kura 8 Years Old White Oak Single Malt Whisky 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den bløde, rige smag af Kura White Oak Single Malt Whiskyen perle fra Japans verdenskendte destillerier. Denne enestående whisky, der har lagret i otte lange år, udstråler en kompleks aroma af vanilje og frugt med et strejf af røget egetræ. Kura White Oak er perfekt til fester eller en afslappende aften, og dens fløjlsbløde tekstur og fyldige smag efterlader et uforglemmeligt indtryk. Den kommer smukt pakket i en gaveæske, hvilket gør den til en ideel gave til whiskyentusiaster. Nyd den autentiske smag af japansk whisky med Kura White Oak Single Malt.

102,49 €

102,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dine sanser med Kura White Oak Single Malt Whisky. Denne luksuriøse spiritus, som ligger i en stilfuld gaveæske, er en udsøgt blanding af tradition og raffinement, som vil løfte din whiskyoplevelse til nye højder. Hver slurk af denne whisky på 40 % vol. er en rejse gennem otte års omhyggelig lagring på hvide egetræsfade. Denne omhyggelige proces giver en whisky med en tydelig karakter, rig smag og en uovertruffen glat finish.

Kura White Oak Single Malt Whisky er et vidnesbyrd om japansk håndværk. Den er skabt i det legendariske Helios Distilleryen berømt institution, der er kendt for sin dedikation til kvalitet og smag. Denne whisky er en legemliggørelse af deres passion for ekspertise og tilbyder en smag, der er både unik og imponerende.

I næsen er Kura White Oak Single Malt Whisky en symfoni af aromaer. Forvent at blive mødt af den søde duft af vanilje, efterfulgt af den rige essens af tørrede frugter. Når du tager din første slurk, vil du blive betaget af dens fyldige profil med antydninger af honning og trækrydderi, der bliver hængende i ganen. Den bløde, lange finish er en dejlig overraskelse, som gør den til en perfekt whisky til enhver lejlighed.

Uanset om du er en erfaren whiskykender eller en nybegynder inden for spiritussens verden, er Kura White Oak Single Malt Whisky ikke skuffe. Den er en alsidig tilføjelse til enhver hjemmebar og en ideel gave til whiskyelskere. Nyd den ren, over is eller i en klassisk cocktail for at sætte pris på dens dybde og kompleksitet.

Oplev magien ved japansk whisky med Kura White Oak Single Malt. Denne udsøgte spiritus er mere end bare en drink - det er en nydelse, en fejring, et øjebliks nydelse i hver slurk. Gå ikke glip af chancen for at opleve denne whisky i topklasse. Bestil din flaske i dag og fordyb dig i Kura's smag.
Produktinformation
Kura
Ny
Oprindelsesland
Japan
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)