Mars TSUNUKI Single Malt Japanese Whisky Edition 2022 50% Vol. 0,7l | Japansk Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mars TSUNUKI Single Malt Japanese Whisky Edition 2022 50% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den rige, bløde smag af Mars Tsunuki Single Malt Japansk Whisky! Denne 2022-udgave er et sandt mesterværk, fyldt med unikke og indviklede smagsnuancer, der tager din gane med på en rejse til Japan. Den er fremstillet med præcision og passion, og hver slurk afslører noter af egetræ, vanilje og et strejf af krydderi. Med en volumen på hele 50 % er det en stærk, fyldig whisky, som er perfekt til at drikke ren eller give dybde til dine cocktails. Den præsenteres i en stilfuld gaveæske og er den perfekte gave til enhver whiskyelsker. Oplev den autentiske smag af japansk whisky med Mars Tsunuki. Det er mere end bare en drink, det er et sanseligt eventyr.

113,59 €

113,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev en eksotisk smagssensation med Mars Tsunuki Single Malt Japansk Whisky. Denne lokkende spiritus præsenteres i en flot gaveæske og er den ideelle gave til whiskykendere eller en sofistikeret godbid til din egen samling. Den er resultatet af en harmonisk blanding af japansk tradition og moderne destillationsteknikker, og hver flaske lover en uovertruffen drikkeoplevelse.

Fra første slurk vil du blive draget ind i en verden af rige, robuste smage, der er indbegrebet af Japans ånd. Whiskyen har en blød, fyldig smagsprofil, som vil betage enhver whiskyentusiast. Det er en symfoni af afbalanceret sødme og let røg, hvilket gør den til en levende og alsidig tilføjelse til enhver hjemmebar.

Mars Tsunuki Single Malt Japansk Whisky er ikke bare en drink, det er en rejse. Det er en chance for at udforske dybderne i japansk whiskyhåndværk. Det er et nik til traditionen, et buk til innovationen og en invitation til at give sig hen til en helt unik whiskyoplevelse.

Så hvorfor ikke hæve et glas Mars Tsunuki? Single Malt Japansk Whisky og skåle for kunsten at destillere? Uanset om du fejrer en særlig lejlighed eller bare slapper af efter en lang dag, er denne førsteklasses whisky den perfekte ledsager. Oplev den bløde, salte og subtilt røgede smag, der har gjort denne whisky til et must for entusiaster verden over.

Husk, at gode ting er beregnet til at blive nydt. Tag dig god tid med Mars Tsunuki Single Malt Japansk Whiskyog lad den udsøgte smag transportere dig direkte til Japan - uden pas.
Produktinformation
Mars Whisky
Ny
Oprindelsesland
Japan
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)