Matsui Whisky THE KURAYOSHI 18 Years Old Pure Malt Whisky 50% Vol. 0,7l | Japansk Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Matsui Whisky THE KURAYOSHI 18 Years Old Pure Malt Whisky 50% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den enestående smag af Matsui Whisky's The Kurayoshi Pure Malt Whisky. Denne whisky er modnet i lang tid og er et vidnesbyrd om japansk håndværk. Nyd dens unikke blanding af smag med en rig maltsmag, et strejf af sød vanilje og en røget finish. Hver slurk er en fejring, hvilket gør den til en perfekt gave til en særlig lejlighed. Den leveres i en elegant gaveæske, som tilføjer et ekstra strejf af elegance. Nyd denne fine whisky - det er mere end en drink, det er en smagsrejse. Oplev Matsui Whisky's The Kurayoshi Pure Malt Whisky - en sand perle i spiritussens verden.

198,39 €

198,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den raffinerede smag af Matsui Whisky Den rene malt fra Kurayoshi Whiskyer en lækkerbisken for både kendere og almindelige drikkere. Denne 18 år gamle perle kommer fra hjertet af Japan og er en legemliggørelse af tradition og håndværk. Det er en perfekt blanding af maltwhisky fra Skotland, som er omhyggeligt lagret på bourbonfade.

Med en volumen på hele 50 % garanterer denne whisky en robust og fyldig smag, som vil give dig lyst til mere. Hver slurk præsenterer dig for en rig og blød smag med antydninger af vanilje og frugt, efterfulgt af en lang og tilfredsstillende finish. Det er en whisky, der er beregnet til at blive nydt, ikke skyndet på.

Kurayoshi kommer i en stilfuld flaske på 0,7 liter i en smukt designet gaveæske. Det er ikke bare en drink, men en sanseoplevelse, der starter fra det øjeblik, du ser den elegante emballage. Flaskens æstetik kombineret med whiskyens rige aroma og smag gør den til en perfekt gave til enhver lejlighed.

Uanset om du er whiskyentusiast og leder efter din næste favorit, eller om du vil prøve noget nyt, er Matsui Whisky Kurayoshi Pure Malt Whisky ikke skuffe. Den er et vidnesbyrd om kunsten at fremstille whisky og giver en unik og uforglemmelig oplevelse i hver eneste dråbe.

Nyd den ren, over is eller med et stænk vand, og lad de komplekse smagsnuancer tage dig med på en dejlig rejse. Det er ikke bare en drink, men et eventyr, der venter på at blive opdaget. Så hvorfor vente? Snup en flaske i dag, og fordyb dig i Matsuis verden Whisky. Dine smagsløg vil takke dig.
Produktinformation
Matsui
Ny
Oprindelsesland
Japan
chat Anmeldelser (0)