White Oak AKASHI Single Malt Whisky 46% Vol. 0,5l | Japansk Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

White Oak AKASHI Single Malt Whisky 46% Vol. 0,5l

1.40 kg
Oplev den rige, bløde smag af White Oak AKASHI Single Malt Whisky. Denne unikke single malt fra Japans mindste destilleri er en sand perle for whiskykendere. Whiskyen er modnet på hvide egetræsfade og har en subtil balance mellem frugt- og krydderinoter, som suppleres af en lang eftersmag af egetræ. Med 46% ABV skinner den fyldige karakter igennem, hvilket gør den perfekt til at nippe til rent eller med is. Pakket i en stilfuld gaveæske er det den perfekte gave til enhver whiskyelsker. Oplev den exceptionelle smag af White Oak AKASHI Single Malt Whisky i dag!

68,09 €

68,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer White Oak AKASHI Single Malt Whiskypræsenteret i en førsteklasses gaveæske - den mest fantastiske gave til enhver whisky-aficionado. Denne single malt-whisky fra Japans White Oak-destilleri er indbegrebet af passion og håndværk.

Vores AKASHI Single Malt Whisky har en robust ABV, der giver den en fyldig, intens smagsprofil, som virkelig er bemærkelsesværdig. Det er en blød og sofistikeret whisky med en blanding af frugtagtige noter, vaniljeundertoner og en røget finish. Hver slurk er en rejse ind i den omhyggelige proces med whiskyfremstilling, der tager dig fra de grønne egeskove til de fredfyldte japanske kyster.

Nyd White Oak AKASHI Single Malt Whisky ren, med is eller i en klassisk cocktail. Oplev den sande essens af japansk whisky med dens rige, komplekse karakter og bemærkelsesværdige blødhed. Uanset om du skal fejre en særlig lejlighed eller bare slappe af efter en lang dag, er denne whisky lige sagen.

Den præsenteres i en elegant gaveæske og er en ideel gave til whiskyelskeren i dit liv - eller en særlig forkælelse til dig selv. The White Oak AKASHI Single Malt Whisky er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Dyk ned, og opdag skønheden i japansk whiskyhåndværk.

Så hvorfor vente? Gør dit næste øjeblik mindeværdigt med White Oak AKASHI Single Malt Whisky. Skål for at skabe minder og nyde hver en slurk!
Produktinformation
Ny
Oprindelsesland
Japan
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)