Suntory TSUKURIWAKE SELECTION Set 2024 48% Vol. 4x0,7l in Geschenkbox | Japansk Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Suntory TSUKURIWAKE SELECTION Set 2024 48% Vol. 4x0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

5.670,99 €

5.670,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med de rige, fængslende smagsoplevelser i Suntory Tsukuriwake Selection Set. Denne eksklusive samling, elegant præsenteret i en gaveæske, er et must-have for ægte elskere af japansk whisky. Hver flaske i dette sæt er fremstillet med største præcision og omhu af Suntory, Japans legendariske whiskyproducent, og lover en unik smagsoplevelse.

Tsukuriwake Selection Set viser bredden og dybden i Suntorys destillationsevner. Hver af de fire flasker i sættet indeholder en anden whisky, så du kan smage en række forskellige smage og aromaer. Fra de bløde, blide noter i én whisky til de robuste, komplekse smage i en anden - dette sæt er en rejse gennem whiskyens kunst.

Uanset om du slapper af efter en lang dag eller fejrer en særlig lejlighed, er Suntory Tsukuriwake Selection Set et ideelt valg. Med sin smukt designede emballage er det også en betænksom gave til en whiskykender eller enhver, der sætter pris på fin spiritus.

Suntory Tsukuriwake Selection Set er ikke bare en samling af whiskyer - det er en udforskning af smag, en fejring af håndværk og en hyldest til den tidløse kunst at fremstille japansk whisky. Nyd den ren, med is eller i en cocktail, og nyd den enestående kvalitet, som Suntory er kendt for.

Så hvorfor vente? Tag på en uforglemmelig smagsrejse med Suntory Tsukuriwake Selection Set. Oplev den perfekte blanding af tradition og innovation, som har gjort Suntory til en global leder inden for whiskyproduktion. Løft din spiritussamling med dette karakteristiske sæt, og fordyb dig i den japanske whiskys verden.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)