S. Maria al Monte Limoncino Portofino Liquore 30% Vol. 0,7l | Italiensk likør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

S. Maria al Monte Limoncino Portofino Liquore 30% Vol. 0,7l

1.40 kg
Forkæl dine sanser med den forfriskende smag af S. Maria al Monte Limoncino Portofino Liquore. Denne udsøgte italienske likør er en blanding af solkyssede citroner og alkohol af høj kvalitet, der giver en pikant, syrlig smag, som helt sikkert vil forynge din gane. Den bløde, fløjlsagtige tekstur er perfekt til at nippe til eller tilføje et citruskick til dine yndlingscocktails. En slurk Limoncino Portofino er som en dejlig rejse til Portofinos naturskønne kyst, hvilket gør den til et must for alle elskere af god spiritus. Tilføj denne citronlikør til din samling for at få en smag af italiensk luksus.

24,89 €

24,89 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Oplev den perfekte smag af Italien med S. Maria al Monte Limoncino Portofino Liquore. Denne dejlige italienske likør vil transportere dig til Portofinos solrige kyster med bare en enkelt slurk. Limoncino er skabt af skallen fra friske citroner og har en berusende citrusaroma, der er både forfriskende og opkvikkende. Det er en unik nydelse, som helt sikkert vil imponere med sin levende, pikante smag og bløde, luksuriøse finish.

Nyd denne udsøgte Limoncino Portofino efter middagen som en digestif, eller nyd den med is til en forfriskende cocktail. Dens strålende gule farve og fristende citrusduft gør den til et absolut must-have for enhver likørkender.

S. Maria al Monte har fremstillet fine italienske likører i generationer, og deres eksperthåndværk er tydeligt i hver eneste flaske Limoncino Portofino. Den omhyggelige proces består i at blande ren alkohol med citronskal og derefter tilsætte sukker og vand, hvilket resulterer i en likør, der er både sød og syrlig, og som perfekt indfanger essensen af italienske citroner.

For dem, der søger en autentisk smag af Italien, er S. Maria al Monte Limoncino Portofino Liquore det perfekte valg. Dens unikke smagsprofil og lokkende aroma gør den til en fremragende tilføjelse til enhver likørsamling. Oplev smagen af italiensk solskin i en flaske med S. Maria al Monte Limoncino Portofino Liquore. Det er mere end bare en drink, det er en sanselig rejse til hjertet af Italien.

Denne overdådige Limoncino er den perfekte gave til spirituselskeren i dit liv, eller en lækkerbisken til dig selv. Tilføj et strejf af italiensk luksus til dit barskab med S. Maria al Monte Limoncino Portofino Liquore. Nyd smagen af Italien, en slurk ad gangen.

Oplev livsglæden med S. Maria al Monte Limoncino Portofino Liquore - den perfekte italienske nydelse.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)