Bottega Crema al TIRAMISÙ Cream Liqueur 17% Vol. 0,5l | Italiensk likør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bottega Crema al TIRAMISÙ Cream Liqueur 17% Vol. 0,5l

1.40 kg
Oplev den rige nydelse af Bottega Crema al Tiramisù Cream Liqueur. Denne likør bringer den berømte italienske dessert, Tiramisu, til dit glas. Med en fløjlsblød konsistens og en afbalanceret sødme er det en himmelsk blanding af kaffe, kakao og mascarponecreme. Uanset om du drikker den ren, på is eller bruger den til at tilføje et twist til cocktails, er den et must-have for likørelskere. Så hvorfor vente? Forkæl dine smagsløg med Bottega Crema al Tiramisù Cream Liqueur, hvor dessert møder raffinement i en flaske.

18,39 €

18,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med den glatte og cremede nydelse af Bottega Crema al TIRAMISÙ Cream Liqueur. Dette italienske mesterværk er en himmelsk fusion af den klassiske Tiramisu-dessert med fløjlsblød fløde og et strejf af førsteklasses likør. Det er en perfekt godbid til dem, der nyder sofistikeret sødme.

Vores Bottega Crema al TIRAMISÙ Cream Liqueur er mere end bare en drink; det er en oplevelse. Forestil dig den saftige blanding af espresso, kakao og mascarponeost, der er pisket delikat til en silkeblød likør. Det er som at nippe til din yndlingsdessert med et voksent twist!

Hver slurk er en rejse til Italien. Den minder dig om de hyggelige italienske caféer, de romantiske gyder og den rustikke charme, som Italien er berømt for. Det er ikke bare en likør, det er et stykke italiensk kultur på flaske til din nydelse.

Uanset om du vil pifte din aftenkaffe op, planlægge et middagsselskab eller bare afslutte dagen med noget sødt, vil Bottega Crema al TIRAMISÙ Cream Liqueur ikke skuffe dig. Den er fantastisk alene, hældt over is eller som en ekstra speciel ingrediens i dine cocktails.

Med sin smukt designede flaske er den også en vidunderlig gave til dessertelskerne i dit liv. Så hvorfor vente? Tag på en smagsrejse til Italien med Bottega Crema al TIRAMISÙ Cream Liqueur. Det er dessert, drink og drømmeagtig nydelse i én flaske.
Produktinformation
Bottega
Ny
chat Anmeldelser (0)