Domenis 1898 TRITTICO NOTEN liquore alle noci 25% Vol. 0,7l | Italiensk likør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Domenis 1898 TRITTICO NOTEN liquore alle noci 25% Vol. 0,7l

1.40 kg
Gør dig klar til at nyde den rige, nøddeagtige fornøjelse, som Domenis Trittico Noten Liquore alle Noci er. Denne bløde valnøddelikør er en ægte smag af Italien og har en unik opskrift, der går helt tilbage til 1898. Med en alkoholprocent på 25% er det den perfekte drink efter middagen til at varme dig indefra og ud. Nyd den alene, med is eller som en smagfuld tilføjelse til din yndlingscocktail. Oplev den fløjlsbløde konsistens og livlige smag, der har gjort Domenis til et kendt navn. Når du først har prøvet denne valnøddelikør, får du lyst til at gøre den til en fast bestanddel af din hjemmebar. Så bare drik, smag og nyd Domenis-oplevelsen!

18,89 €

18,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dine smagsløg med Domenis Trittico Noten, en førsteklasses valnøddelikør, der er en klasse for sig. Denne fantastiske drink er en perfekt blanding af rige smage og en elegant finish, fremstillet af det berømte italienske destilleri, Domenis. Den fængslende aroma af friske valnødder møder dine sanser og fører til en glat, fløjlsagtig tekstur og en dejlig smag, der helt sikkert vil få dig til at bede om mere.

Denne valnøddelikør er et stolt produkt fra Italien og et bevis på Domenis' engagement i kvalitet og tradition. Destilleriet, der kan dateres tilbage til 1898, har perfektioneret destillationskunsten i over et århundrede, og denne likør er et resultat af deres utrættelige indsats. Med et moderat alkoholindhold er denne drink perfekt at nyde ren, på is eller som en alsidig mixer i cocktailopskrifter.

Domenis Trittico Noten-likøren er ikke bare en alkoholisk drik, men en oplevelse. Den er en hyldest til autentisk italiensk håndværk og et bevis på klassiske likørers tidløse tiltrækningskraft. Uanset om du er en erfaren kender eller en nysgerrig opdagelsesrejsende på jagt efter unikke smagsoplevelser, vil Domenis Trittico Noten helt sikkert overbevise dig.

Så hvorfor vente? Træd ind i en verden af italienske likører med Domenis Trittico Noten. Den rige, luksuriøse smag kombineret med den elegante emballage gør den til en ideel gave til særlige lejligheder. Men vær advaret - når du først har smagt Domenis Trittico Noten, er der ingen vej tilbage!
Produktinformation
Domenis 1898
Ny
chat Anmeldelser (0)