Caselli Rubino del bosco Liquore con Mirtilli rossi di bosco 25% Vol. 0,7l | Italiensk likør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Caselli Rubino del bosco Liquore con Mirtilli rossi di bosco 25% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den storslåede smag af Caselli Rubino del Bosco Liquore con Mirtilli rossi di bosco! Denne unikke likør, lavet på vilde røde tranebær, lover en eksplosion af smag. Nyd dens søde og syrlige noter, der danser på dine smagsløg og giver dig lyst til mere. Med en perfekt blanding på 25 % alkohol er den et ideelt valg til afslappende aftener eller særlige lejligheder. Oplev skovens magi i hver slurk. Gør dine aftener mindeværdige med Caselli Rubino del Bosco Liquore, din nye go-to-drink! Så hvorfor vente? Lad dig friste af smagssymfonien nu!

19,29 €

19,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den rige, levende smag af Caselli Rubino del Bosco Liquore con Mirtilli Rossi di Bosco. Denne udsøgte italienske likør er en skøn blanding af naturlige aromaer, som vil tage dine smagsløg med på en uforglemmelig rejse.

Hjertet i denne likør ligger i de frodige, vilde røde bær, som den er fremstillet af. Bærrene er håndplukket fra skovens krat og giver en pirrende syrlighed, som er perfekt afbalanceret med likørens søde undertoner. Uanset om du er cocktail-kender eller bare søger et frisk twist på din aftendrink, er denne likør en game changer.

Caselli Rubino del Bosco handler ikke kun om smag, det er en oplevelse. Dens rubinrøde farve er lige så betagende som dens smag, hvilket gør den til en fornøjelse for både øjne og gane. Med en alkoholprocent på 25% er den det perfekte valg for dem, der søger en likør, der er blød, men alligevel kraftig.

Nyd den ren, med is eller som den hemmelige ingrediens i din yndlingscocktail. Det er en ideel ledsager til en afslappet aften derhjemme eller en livlig social sammenkomst. Det er også en perfekt gave til en spirituselsker i dit liv.

Med Caselli Rubino del Bosco Liquore con Mirtilli Rossi di Bosco køber du ikke bare en flaske likør, du investerer i en flaske med italiensk arv, håndværk og kærlighed til naturlige ingredienser. Så hvorfor vente? Tag smagen af den italienske skov med hjem i dag med Caselli Rubino del Bosco. Dine smagsløg vil takke dig!

Bemærk: Drik venligst med ansvar. Dette produkt er beregnet til personer over den lovlige drikkealder.
Produktinformation
Caselli
Ny
chat Anmeldelser (0)