Bottega Crema di PISTACCHIO Cream Liqueur 17% Vol. 0,5l | Italiensk likør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bottega Crema di PISTACCHIO Cream Liqueur 17% Vol. 0,5l

1.40 kg
Forkæl dig selv med den guddommelige luksus i Bottegas Crema di Pistacchio Cream Liqueur. Denne italiensk fremstillede spiritus er en himmelsk blanding af fyldig fløde og levende pistacienødder, der giver en unik, fløjlsblød smag, som er svær at modstå. Denne likør er perfekt til at nippe til alene eller som cocktailblander og er et must for sofistikerede ganer. Dens cremede konsistens og nøddeagtige undertoner gør hver tår til en dejlig oplevelse. Så uanset om du er vært for en fest eller nyder en stille aften, er Bottegas Crema di Pistacchio Cream Liqueur din genvej til ren forkælelse. Oplev lyksaligheden ved Italiens fineste, i dag!

16,49 €

16,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Dyk ned i en verden af udsøgte smage med Bottega Crema di Pistacchio Cream Liqueur. Denne luksuriøse italienske likør er en herlig fusion af fløjlsblød fløde og førsteklasses destilleret spiritus, forstærket med den rige, nøddeagtige smag af levende grønne pistacienødder.

Hver slurk er en sand nydelse. Smagen er blød og cremet med den karakteristiske, let søde smag af pistacienødder, der skinner igennem. Den cremede tekstur og den perfekte balance mellem sødt og bittert gør den til en alsidig likør, der er perfekt til at drikke ren, over is eller som et unikt twist i din yndlingscocktail.

Den er fremstillet med passion og ekspertise af Bottega, en berømt italiensk vingård og destilleri, og du får ikke bare en flaske likør - du får et stykke italiensk kunst. Hver ingrediens er nøje udvalgt for at sikre den højeste kvalitet og den mest autentiske smag, hvilket skaber en likør, der er lige så behagelig, som den er uforglemmelig.

Bottega Crema di Pistacchio Cream Liqueur er smukt præsenteret i en stilfuld, håndlavet flaske, hvilket gør den til et fremragende gavevalg til den kræsne dranker. Uanset om du forkæler dig selv eller en, du holder af, vil den helt sikkert imponere.

Nyd Bottega Crema di Pistacchio Cream Liqueur som en dejlig afslutning på et måltid, eller som en luksuriøs godbid, når du har lyst til noget særligt. Med sin rige, cremede smag og bløde finish er det en likør, du vil nyde igen og igen.

Oplev den cremede, nøddeagtige glæde ved Bottega Crema di Pistacchio Cream Liqueur i dag. Dine smagsløg vil takke dig.
Produktinformation
Bottega
Ny
chat Anmeldelser (0)