Cynar Bitter 16,5% Vol. 1l | Italiensk likør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cynar Bitter 16,5% Vol. 1l

1.40 kg
Oplev den unikke smag af Cynar Bitter, en herlig urtelikør, der giver dine cocktails et spændende twist. Denne enestående bitter har en rig, kompleks smagsprofil, som omfatter tretten urter og planter. Den er perfekt til dem, der elsker at eksperimentere med deres drinks og nyder et strejf af bitterhed. Tilsæt Cynar Bitter til din cocktailblanding, eller nyd den alene - uanset hvad, vil den efterlade et varigt indtryk. Bemærk: Drik venligst under ansvar. Skål for dit næste cocktaileventyr med Cynar Bitter!

20,09 €

20,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at pirre dine smagsløg med den særlige og unikke smag af Cynar Bitter. Cynar Bitter er en verdenskendt italiensk spiritus, som er en skøn blanding af 13 forskellige planter og urter, der vil tage dine cocktailevner til et helt nyt niveau. Dens unikke, rige smagsprofil er kendetegnet ved en balance mellem søde og bitre noter, hvilket gør den perfekt til at nippe til rent eller blande i dine yndlingscocktails.

Magien ved Cynar Bitter ligger i dens alsidighed. Den passer smukt sammen med citrusjuice, tonic eller sodavand, hvilket gør den til en uundværlig tilføjelse til enhver velassorteret bar. Uanset om du er en mixolog, der leder efter den næste hemmelige ingrediens, eller bare en fan af unik spiritus, er Cynar Bitter et must-try.

Men Cynar Bitter er ikke kun til cocktails. Den fungerer også som en fantastisk aperitif eller digestif, der hjælper med at stimulere appetitten før et måltid eller hjælper med fordøjelsen bagefter. Det gør den til en perfekt ledsager til middagsselskaber og sammenkomster.

Cynar Bitter er ikke kun en fryd for ganen, men også en fryd for øjet. Den dybe, ravfarvede farve og det ikoniske artiskoklogo gør den til en attraktiv tilføjelse til enhver hjemmebar.

Så hvorfor vente? Start din kærlighedsaffære med Cynar Bitter i dag. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse. En unik og spændende udforskning af smage, som vil give dig lyst til mere. Gå på opdagelse i Cynar Bitters verden, og løft din drikkeoplevelse. Skål!
Produktinformation
Cynar
Ny
chat Anmeldelser (0)