🌾Octomore EDITION: 13.3 Super Heavily Peated Islay Barley 2022 61,1% Vol. 0,7l in Tinbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Octomore EDITION: 13.3 Super Heavily Peated Islay Barley 2022 61,1% Vol. 0,7l in Tinbox

1.40 kg
Oplev den uovertrufne smag af Octomore Super Heavily Peated Islay Byg! Denne 2022-udgave, omhyggeligt forseglet i en stilfuld tinæske, har en rig, røget smag, der helt sikkert vil lokke enhver whiskyelsker. Med en robust volumen på 61,1% giver hver slurk en intens oplevelse, der afslører håndværket bag denne førsteklasses spiritus. Fremstillet på Islayi hjertet af whiskylandet er hver flaske et udtryk for øens ånd. Nyd Octomores komplekse noter og bløde finish. Perfekt som gave eller til at føje til din samling. Smag legenden i dag!

215,69 €

215,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Mød Octomore Edition, en superstærkt tørvet whisky Islay Barley aftappet i år 2022. Den er indbegrebet af luksus og fin smag, indkapslet i en elegant 0,7 liters tinbox, klar til at løfte din whiskyoplevelse til nye højder. Denne Octomore-udgave er ikke bare en drink, det er en sanselig rejse til hjertet af Islay.

Den er fremstillet med kærlighed og præcision på de mystiske øer i Islayhver slurk af denne whisky lover en eksplosion af intense tørvesmage. Men lad dig ikke narre af den tunge tørvesmag; under den røgede facade ligger en symfoni af indviklede lag og finesser, der venter på at blive opdaget.

Octomore Edition har et robust alkoholindhold på 61,1 % vol., hvilket vidner om dens uforbeholdne styrke og karakter. Men det høje alkoholindhold overdøver ikke dens delikate smag. I stedet blander det sig harmonisk med den røgede tørv og afslører en fantastisk smag af rige, jordagtige noter afbalanceret med en antydning af søde undertoner.

Octomores ravgule væske opbevares sikkert i en stilfuld Tinbox, der bevarer dens upåklagelige kvalitet og samtidig tilføjer et strejf af elegance til din spiritussamling. Denne whisky er ikke bare en fornøjelse for ganen, men også en fryd for øjet.

Uanset om du er en erfaren whisky-aficionado eller en nysgerrig nybegynder, er Octomore Edition et must at prøve. Det er mere end bare en flaske whisky; det er en fejring af destillationskunsten, en hyldest til Islay's rige arv og en uforglemmelig smagsrejse. Oplev magien i Islay med hver slurk af Octomore Edition.

Husk, at dette ikke bare er en hvilken som helst whisky; det er en Octomore. Den ultimative tilføjelse til enhver whiskysamling, en uovertruffen gave til whiskyelskere og den perfekte ledsager til de stille, indadvendte øjeblikke.

Sæt dig til rette og nyd Octomore Edition - hvor hver slurk er en historie, der venter på at blive fortalt.
Produktinformation
Octomore
Ny
Region
Islay
chat Anmeldelser (0)