🌾Bowmore 10 Years Old ASTON MARTIN Dark & Intense 40% Vol. 1l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

Bowmore 10 Years Old ASTON MARTIN Dark & Intense 40% Vol. 1l

1.40 kg
Oplev den ekstraordinære blanding af Bowmore Dark & Intense, en limited edition whisky specielt præsenteret i en Aston Martin-gaveæske. Denne 40% vol. Scotch er en fusion af rige, mørke smage, modnet i et årti på spanske egetræsfade for at få den perfekte, røgede finish. For hver slurk vil du opleve en rejse gennem dristige noter af mørk chokolade, solmodne frugter og et strejf af havsalt. Dette eksklusive tilbud er ikke bare en drink, det er en oplevelse, hvilket gør den til en ideel gave til whiskyelskere. Gør dig klar til at nyde Bowmores exceptionelle håndværk med Aston Martins elegance.

80,99 €

80,99 € Ekskl. moms

101,20 €-20%

Beskrivelse
Oplev den perfekte blanding af raffinement og luksus med Bowmore Aston Martin Dark & Intense Whisky. Denne enestående spiritus, der præsenteres i en smuk gaveæske, forener Aston Martins raffinerede håndværk med Bowmore-destilleriets ældgamle traditioner.

Så snart du åbner flasken, vil du blive mødt af en fortryllende aroma, der ekkoer den rige historie fra Bowmore, det ældste destilleri på Isle of Islay. Den sofistikerede duft af tørverøg, kombineret med noter af mørk chokolade og tropiske frugter, transporterer dig øjeblikkeligt til den skotske kyst.

Den første slurk afslører en fløjlsblød tekstur, der ubesværet glider hen over dine smagsløg. Den robuste smag af whisky, der er omhyggeligt modnet i et årti, udfolder sig i lag. En herlig dans af kakao, krydderier og røg kulminerer i en dvælende finish, der efterlader dig længselsfuld efter mere.

Men det handler ikke kun om smagen. Bowmore Aston Martin mørk og intens Whiskyer med sin fantastiske præsentation en perfekt gave til både whiskyentusiaster og samlere. Hver flaske, der ligger i en skræddersyet gaveæske, er et vidnesbyrd om elitepartnerskabet mellem to ikoniske britiske mærker.

Så uanset om du skal fejre en særlig lejlighed eller bare nyde en aften med afslapning, er Bowmore Aston Martin Dark & Intense Whisky helt sikkert løfte din oplevelse. Nyd overbærenheden med luksus og tradition, perfekt aftappet til din nydelse. Husk, at gode ting tager tid, og denne whisky er hvert øjeblik værd at vente på!
Produktinformation
Ny
Brand
Bowmore Distillery
Oprindelsesland
Skotland
Region
Islay
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)