Port Charlotte SC:01 Heavily Peated Islay Single Malt 2012 55,2% Vol. 0,7l in Tinbox | Islay Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Port Charlotte SC:01 Heavily Peated Islay Single Malt 2012 55,2% Vol. 0,7l in Tinbox

1.40 kg
Oplev den rige, røgede glæde ved Port Charlotte Heavily Peated Islay Single Maltsmukt præsenteret i en tinæske. Denne unikke whisky har en fed, tørvet smag, som helt sikkert vil betage dine smagsløg. Håndlavet i Islayer denne perle et sandt vidnesbyrd om kunsten at lave Scotch kunsten at lave whisky. En intens, men afbalanceret røgfinish gør hver slurk til et eventyr. Perfekt som gave eller som en særlig godbid til dig selv. Oplev den uovertrufne smag af Port Charlotte Heavily Peated Islay Single Malt i dag!

108,89 €

108,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Elsker du en tørvefyldt dram? Så har du noget at glæde dig til med vores Port Charlotte Heavily Peated Islay Single Malt. Dette er ikke en almindelig whisky; det er en fejring af den skotske ø Port Charlotte Islays arv. Fremstillet på den traditionelle Islay stil, byder denne single malt på en røget, tørveagtig smag, der helt sikkert vil betage dine sanser.

Denne stærkt tørvede malt er fremstillet i Port Charlotte-destilleriet, der er kendt for sit engagement i kunsten at fremstille whisky. Når du åbner dåsen, vil du blive mødt af en rig, robust aroma, der antyder den stærke, røgede smag indeni. Hver slurk har et punch af tørv, som afbalanceres af bløde karamel- og vaniljenoter. Og eftersmagen? Lang og varm, med en behagelig tørveagtig eftersmag.

Men det er ikke kun smagen, der gør denne malt til noget særligt. Det handler også om oplevelsen. Den smukke tinæske tilføjer et ekstra lag af luksus, hvilket gør den til den perfekte gave til enhver whiskyelsker. Uanset om du udvider din samling, leder efter den perfekte gave eller bare vil nyde en overlegen malt, er vores Port Charlotte Heavily Peated Islay Single Malt det perfekte valg.

Så hvorfor ikke forkæle dig selv med en smag af Islay? Oplev den unikke blanding af røget tørv og blød malt, som gør denne whisky til noget helt særligt. Du har fortjent det! Husk, at de bedste øjeblikke i livet ofte deles, så hvorfor ikke skænke en dram og skabe nogle minder med vores Port Charlotte Heavily Peated? Islay Single Malt? Skål på det!
Produktinformation
Ny
Region
Islay
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)