🌾Kilchoman Islay Single Malt Whisky Bourbon/Oloroso Sherry SMALL BATCH 2 47,1% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kilchoman Islay Single Malt Whisky Bourbon/Oloroso Sherry SMALL BATCH 2 47,1% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af Kilchoman Islay Single Malt Whisky Bourbon/Oloroso Sherry Small Batch. Denne smukt fremstillede whisky er et sandt vidnesbyrd om destillationens mesterskab. Den stammer fra den uberørte Islay region, har den en unik smagsprofil, der er rig, kompleks og utroligt tilfredsstillende. Denne lille whisky er lagret på bourbon- og oloroso-sherryfade og har en tydelig, røget karakter med antydninger af sød, moden frugt. Det er den perfekte gave til en whiskyentusiast, da den leveres i en elegant gaveæske. Oplev en ægte smag af Skotland med Kilchoman Islay Single Malt Whisky.

88,89 €

88,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den rige, røgede smag af Kilchoman Islay Single Malt Whisky - en sand fryd for enhver whiskykender. Vores unikke small batch-udgave, modnet i Bourbon og Oloroso Sherry-fade, giver dig en uovertruffen oplevelse, der er den perfekte blanding af tradition og innovation.

Det første, du vil bemærke, er den udsøgte aroma, en pirrende blanding af sød vanilje, tørverøg og intense citrusnoter. Tag en slurk, og lad den markante smag af mørk chokolade, tørret frugt og et strejf af havsalt skylle ind over din gane, efterfulgt af en dvælende, røget finish.

Styrken i denne whisky er helt rigtig, robust, men alligevel blød, hvilket gør den perfekt til at nippe til rent, med is eller som stjernen i din yndlingscocktail. Hver flaske er et vidnesbyrd om det håndværk og engagement, der ligger bag hvert eneste parti.

Som om selve whiskyen ikke var nok, leveres den i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til enhver særlig lejlighed. Uanset om du er en erfaren whiskyentusiast eller nybegynder, er Kilchoman Islay Single Malt Whisky Bourbon/Oloroso Sherry Small Batch er et mesterværk, som fortjener en plads i din samling.

Oplev smagen af Skotlands barske vestkyst med hver slurk. Kilchoman - vi laver ikke bare whisky, vi skaber minder. Hent din flaske i dag, og træd ind i en verden af udsøgt smag og uovertruffen kvalitet.
Produktinformation
Kilchoman
Ny
Brand
Kilchoman Distillery
Oprindelsesland
Skotland
Region
Islay
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)