🌾Port Charlotte 10 Years Old Heavily Peated Islay Single Malt 50% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Port Charlotte 10 Years Old Heavily Peated Islay Single Malt 50% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den intense smag af Port Charlotte Heavily Peated Islay Single Malt. Denne unikke spiritus er en blanding af tørvemættet byg og friske Islay kildevand, lagret til perfektion i over et årti. Hvad er resultatet? En røget, men blød whisky med strejf af vanilje, karamel og et strejf af havsalt. Hver slurk inviterer dig til at udforske den rige arv fra Islaykendt for sine førsteklasses whiskyer. Nyd denne fyldige, stærkt tørvede single malt, og løft din whiskyoplevelse. Uanset om du er en erfaren whiskyentusiast eller en nysgerrig nybegynder, vil Port Charlotte Heavily Peated Islay Single Malt et must at prøve!

64,59 €

64,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i den røgede tiltrækningskraft fra Port Charlotte Heavily Peated Islay Single Malt. Denne udsøgte whisky er ikke bare en drink, det er en rejse til den skotske ø Port Charlotte Islay. Hver slurk tager dig med til den barske kystlinje, lader dig smage de saltfyldte vinde og mærke tørvejorden under dine fødder.

Denne single malt er fremstillet med lidenskab og præcision og er et vidnesbyrd om destillatørernes dygtighed. Det er et mesterværk, der har været et årti undervejs. De ti lange år på egetræsfade har givet den en dybde i smagen, som virkelig er fascinerende. Whiskyen er kraftigt peated, hvilket giver en røget fylde, som er både intens og indbydende.

Port Charlotte stærkt tørvet Islay Single Malt er aftappet ved 50 % volumen, hvilket sikrer, at den robuste smag skinner igennem, ufortyndet og utæmmet. Den er ikke for svage sjæle, men for dem, der ønsker en whiskyoplevelse, der er dristig og uafrystelig kraftfuld.

Dette er mere end bare en flaske whisky. Det er et sanseligt eventyr, et stykke skotsk kulturarv og et vidnesbyrd om destillationens kunst. Så hvorfor ikke forkæle dig selv eller dine nærmeste med Port Charlotte Heavily Peated? Islay Single Malt? Det er den perfekte måde at nyde smagen af Islayuanset hvor du befinder dig.

Husk, at dette ikke bare er en drink. Det er en historie, en oplevelse, et øjeblik, der skal nydes. Så skænk dig selv et glas, læn dig tilbage, og lad Port Charlotte tage dig med på en rejse til hjertet af Skotland. Nyd turen!
Produktinformation
Ny
Region
Islay
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)