🌾Bowmore VAULT EDITION Atlantic Sea Salt FIRST RELEASE 51,5% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bowmore VAULT EDITION Atlantic Sea Salt FIRST RELEASE 51,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev smagen af Atlanterhavet med Bowmore Vault Edition Atlantic Sea Salt. Denne første whiskyudgivelse giver dig en unik blanding af salt havluft og tørvet røg, direkte fra Bowmores kysthvelv. Hver slurk afslører lag af citrus, bagt æble og tang, som kulminerer i et langvarigt saltkick. Pakket i en stilfuld gaveæske er det den perfekte gave til dem, der sætter pris på de finere ting i livet. En dram af denne Bowmore whisky er mere end en drink; det er en rejse til hjertet af Islay. Oplev den autentiske smag af Skotland med Bowmore Vault Edition Atlantic Sea Salt.

121,09 €

121,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev det skotske øliv med Bowmores Vault Edition Atlantic Sea Salt Whisky. Denne første udgivelse er et sandt bevis på brandets engagement i at levere unikke smagsoplevelser af høj kvalitet.

Fordyb dig i den rige smag af Atlanterhavet, som er indfanget i hver eneste dråbe af denne udsøgte whisky. Så snart du åbner flasken, vil du blive mødt af den forfriskende aroma af havsalt, et nik til whiskyens oprindelse ved den barske skotske kystlinje. Hver slurk er en rejse, der afslører lag af tørverøg, vaniljesødme og citrussmag, alt sammen understreget af den karakteristiske saltnote. Det er som en forfriskende havbrise fanget i et glas.

Denne begrænsede Vault Edition er modnet i Bowmores legendariske No.1 Vaults, det ældste modningslager i Skotland. Disse unikke forhold giver whiskyen en uovertruffen dybde og kompleksitet, hvilket gør den til en helt unik spiritus.

Bowmore Vault Edition Atlantic Sea Salt præsenteres i en smukt udformet gaveæske og er en enestående gave til whiskykendere eller en særlig forkælelse til dig selv. Med sin unikke smagsprofil og status som limited release er den en must-have tilføjelse til enhver whiskysamling.

Så hvorfor vente? Omfavn ånden fra Skotlands vilde kyst med Bowmore Vault Edition Atlantic Sea Salt Whisky. Oplev en smag af Atlanterhavet som aldrig før.
Produktinformation
Bowmore
Ny
Brand
Bowmore Distillery
Oprindelsesland
Skotland
Region
Islay
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)