🌾Bunnahabhain 12 Years Old Islay Single Malt Scotch Whisky 46,3% Vol. 0,05l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bunnahabhain 12 Years Old Islay Single Malt Scotch Whisky 46,3% Vol. 0,05l

1.40 kg
Oplev den rige, autentiske smag af Bunnahabhain Islay Single Malt Scotch Whisky. Denne enestående whisky er lagret i 12 bemærkelsesværdige år, hvilket resulterer i en dyb, kompleks smagsprofil. Med en robust volumen på 46,3% lover hver slurk en uforglemmelig smagsrejse. Den leveres i en kompakt flaske på 0,05 l, som er den perfekte størrelse til en dejlig soloaften eller til at dele med gode venner. Dyk ned i en verden af fin whisky med Bunnahabhain - et vidnesbyrd om Skotlands berømte destillationstradition!

8,69 €

8,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i den rige, bløde smag af Bunnahabhain Islay Single Malt Scotch Whisky. Denne fængslende spiritus fører dig direkte til Skotlands kyster og tilbyder en uovertruffen drikkeoplevelse. Vores whisky er modnet i 12 dejlige år, hvilket giver smagene mulighed for at blande sig og udvikle sig, hvilket resulterer i en dybde og kompleksitet, der helt sikkert vil imponere selv den mest kræsne whisky-connaisseur.

Hver slurk af Bunnahabhain Islay Single Malt Scotch Whisky afslører en fabelagtig fyldig oplevelse, fyldt med mørk chokolade, vanilje og tørret frugt. Det er som en symfoni af smage til din gane. Den unikke Islay karakter i vores whisky, som er et resultat af øens særlige vand og tørv, tilføjer en røget, maritim kvalitet, som adskiller den fra andre single malts.

Denne whisky er ikke bare en drink; det er et eventyr, en rejse gennem den barske skønhed i Islay. Det er den perfekte ledsager til en hyggelig aften ved bålet eller en hjertevarmende gave til en, du holder af. Så hvorfor vente? Træd ind i Bunnahabhains verden Islay Single Malt Scotch Whiskyog lad Skotlands magi udfolde sig i dit glas.

Fra den første slurk til den sidste, Bunnahabhain Islay Single Malt Scotch Whisky er en oplevelse, du sent vil glemme. Det er den whisky, du har ventet på.
Produktinformation
Bunnahabhain
Ny
Brand
Bunnahabhain
Oprindelsesland
Skotland
Region
Islay
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)