🌾Douglas Laing BIG PEAT The Steiermark Edition 48% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Douglas Laing BIG PEAT The Steiermark Edition 48% Vol. 0,7l

1.40 kg
Mød Douglas Laing BIG PEAT - The Steiermark Edition, en unik og eksklusiv tilføjelse til din whiskysamling. Denne Scotch har en lokkende røget aroma med en dejlig tørvekarakter, som ægte kendere vil elske. Den præsenteres i en stilfuld gaveæske og er den perfekte gave til enhver whiskyentusiast. Nyd den rige smag og den bløde finish fra denne førsteklasses whisky Scotch. Giv dine smagsløg en oplevelse, de sent vil glemme, med Douglas Laing BIG PEAT - The Steiermark Edition. Dette er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Få din i dag!

46,39 €

46,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at opleve en smagseksplosion med Douglas Laing's BIG PEAT The Steiermark Edition i gaveæske. Denne unikke og exceptionelle whisky er et must-have for ægte kendere. En fejring af det bedste i Scotch bIG PEAT er en fantastisk blanding af maltwhiskyer fra den berømte Isle of Islay. Det er som en rejse til Skotland i hver slurk!

Steiermark Edition giver den klassiske BIG PEAT-blanding et særpræget twist. Den har en rig, tørveagtig smag, der er robust, men alligevel afbalanceret, med et dejligt strejf af østrigsk vinfad. Dette særlige touch tilføjer et ekstra lag af kompleksitet og gør hver slurk til en mindeværdig oplevelse.

Denne whisky handler dog ikke kun om smagen. Næsen er lige så fortryllende og byder på en skøn blanding af maritime noter, tørverøg og et strejf af sødme. Det er en fristende invitation til det smagseventyr, der venter i hvert glas.

Douglas Laing's BIG PEAT The Steiermark Edition er aftappet ved en naturlig fadstyrke, der præsenterer whiskyen i sin reneste form. Det er et modigt valg for dem, der sætter pris på de finere ting i livet.

Denne fantastiske whisky præsenteres smukt i en gaveæske, hvilket gør den til en ideel gave til en særlig lejlighed eller til dig selv. Æsken viser whiskyens unikke karakter med den ikoniske BIG PEAT, der stolt vises frem.

Oplev magien ved Islay og det unikke touch fra østrigske vinfade med Douglas Laing's BIG PEAT The Steiermark Edition. Det er en whiskyoplevelse, du sent vil glemme. Hent din flaske i dag, og lad smagseventyret begynde!
Produktinformation
Ny
Brand
Douglas Laing & Co.
Oprindelsesland
Skotland
Region
Islay
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)