Samuel Gelston's Single Malt Irish Whiskey 40% Vol. 0,7l | Irsk Whiskey | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Samuel Gelston's Single Malt Irish Whiskey 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den bløde smag af Samuel Gelston's Single Malt Irske Whisk(e)y. Denne whisky er fremstillet med en unik blanding af enestående ingredienser og vil helt sikkert imponere. Den er lagret til perfektion og har en rig, fyldig smag, der er både kompleks og tilfredsstillende. Uanset om du er en erfaren whiskydrikker eller ny i spiritussens verden, er Samuel Gelston's et must at prøve. Nyd den med is, ren eller i din yndlingscocktail. Oplev varmen og traditionen fra Irland med hver slurk. Vent ikke, men oplev din whisky med Samuel Gelston's Single Malt Irsk Whisk(e)y i dag!

26,69 €

26,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Samuel Gelston's Single Malt Irske Whisk(e)y! Denne førsteklasses spiritus er fremstillet med lidenskab og præcision og fremkalder Irlands rige arv med hver slurk.

Samuel Gelston's, et navn, der er synonymt med kvalitet, giver dig en whiskey, der er lige så unik, som den er sublim. Denne irske single malt-whiskey er en afspejling af mange års tradition og ekspertise. Den er destilleret i kobberkedler og lagret til perfektion, hvilket giver en blød og rig smagsprofil, der vil betage dine sanser.

Hver dråbe af denne gyldne eliksir afslører noter af sød honning, varme krydderier og delikate undertoner af egetræ. Den bløde finish efterlader en dvælende smag af maltet byg, hvilket gør den til en fryd for enhver whiskyentusiast. Uanset om du foretrækker den ren, med is eller i en klassisk cocktail, så er Samuel Gelston's Single Malt Irsk Whisk(e)y garanteret at løfte din drikkeoplevelse.

Men det handler ikke kun om smagen. Den smukke, rustikke flaske gør den til en attraktiv tilføjelse til enhver bar eller en perfekt gave til en særlig person.

I bund og grund er Samuel Gelston's Single Malt Irsk Whisk(e)y mere end bare en drink - det er en fejring af irsk håndværk. Det er en hyldest til dem, der sætter pris på de finere ting i livet. Så hvorfor vente? Lad dig forkæle i Samuel Gelston's luksuriøse verden, og opdag Irlands sande ånd. Skål for gode tider og god whiskey!
Produktinformation
Ny
Brand
Samuel Gelston's
Oprindelsesland
Irland
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)