Eiteljörg Sauvignon Blanc Vulkanland Steiermark DAC 2022 12,5% Vol. 0,75l | Hvidvin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Eiteljörg Sauvignon Blanc Vulkanland Steiermark DAC 2022 12,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Glæd dine sanser med vores Eiteljörg Sauvignon Blanc Vulkanland Steiermark DAC. Denne vin er fremstillet på vulkansk jord i Steiermark og viser regionens unikke terroir. Sprængfyldt med frisk, lys smag af tropisk frugt og citrus er hver slurk en forfriskende oplevelse. Denne østrigske Sauvignon Blanc er perfekt til en afslappet slurk eller til lette retter. Det er ikke bare en flaske vin, det er en rejse til hjertet af Vulkanland. Grib dit glas - eventyret venter!

11,69 €

11,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i hvidvinens lykkelige verden med Eiteljörg Sauvignon Blanc Vulkanland Steiermark DAC. Denne flaske er et sandt vidnesbyrd om de rige vinmarker i Vulkanland Steiermark, der er kendt for sin vulkanske jord og sit unikke mikroklima, som bærer de fineste Sauvignon Blanc-druer.

Hver slurk af denne Sauvignon Blanc er en herlig rejse, der giver dig essensen af frisk, levende citrus og delikate blomsternoter. Den er smukt afbalanceret med et subtilt strejf af mineralitet, et nik til de vulkanske terroirer, den kommer fra. Denne sprøde, lette vin er perfekt til dem, der sætter pris på de indviklede smagslag, som kun en velskabt Sauvignon Blanc kan tilbyde.

Eiteljörg Sauvignon Blanc Vulkanland Steiermark DAC er ikke bare en vin, det er en oplevelse. Det er en fejring af naturens rigdom, tradition og vinmagerens kunstfærdighed. Server den afkølet til din næste sammenkomst, eller nyd den en stille aften, den vil helt sikkert betage dig.

Husk, at store vine ikke kun handler om smag, men også om de historier, de fortæller, og de minder, de er med til at skabe. Så luk op for magien i Eiteljörg Sauvignon Blanc Vulkanland Steiermark DAC, og lad de gode tider flyde!
Produktinformation
Eiteljörg
Ny
chat Anmeldelser (0)